Izgalmasan folytatódik a középiskolás Röplabda Kerületi Bajnokság

Az ünnepek után és az újév kezdetével a sportélet is beindult Újbudán. Ezzel együtt a középiskolás röplabda bajnokság is folytatódik. Idén elsőként a József Attila gimnázium fiú csapata mérkőzhetett meg hazai pályán a budapesti Piarista Gimnázium keretével.

A Piarista Gimnázium nem újbudai intézmény, a hatosztályos fiúgimnázium székhelye az ötödik kerület, mégis a XI. kerület bajnokságában játszik. Újbudán mindig is kiemelten foglalkoztak az általános és középiskolás diákok sportjával, és ez alól a középiskolás röplabda bajnokság sem kivétel. A játéklehetőség mellett a magas színvonal miatt kéredzkedett át a csapat a 11. kerületbe.

A fiúk mindkét térfélen a legjobb formájukat hozták, látszott, hogy mindkét fél alaposan felkészült a mérkőzésre. Példaértékű nyitások, magabiztos blokkolások jellemezték a sportos délutánt. A küzdelem végül a József Attila Gimnázium győzelmét hozta.

Egy biztos, akik figyelemmel kísérik a középiskolás röplabdát, továbbra sem fognak unatkozni, hiszen ez a meccs is azt bizonyította, hogy izgalmas idény elé nézünk.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA