Ismerd meg a triatlont!

Az Uniqa Team Újbuda SE triatlon szakosztálya és a Mozgásvilág.hu Virtuális Sportklub nyílt napot tart a Sportmax1 területén szeptember 25-én. Az érdeklődők olyan élsportolók segítségével kóstolhatnak bele a triatlon varázslatos világába, mint Kuttor Csaba háromszoros olimpikon.

A Sportmax1 területére szervezett triatlonos nyílt nap keretében úszó-futó edzéssel, felkészülési ötletekkel várják a kerületi lakosokat.

Először - mint, ahogy versenyeken is - úszással kezdik a napot, ahol oktatással, tanácsadással, technikajavítással segítik a jelentkezőket. Kis-, és nagymedencés foglalkozásokra gyerekek, és felnőttek egyaránt jelentkezhetnek. Itt még az semm okoz problémát, ha valaki úszni sem tud.

A közös vízi élmények után futással folytatódik a program: egy közös kocogás a Sportmax1 melletti dísztó körül vagy Kamaraerdőn, ahol szintén tanácsadással, igény szerint egyénre szabott edzésprogrammal kedveskednek az érdeklődőknek.

A szakemberek fittséget, edzettséget mérnek, és bevezetik az érdeklődőket a modern sporttudomány, a korszerű edzésmódszerek világába. Megmutatják, hogyan, mennyit kell edzeni a célok eléréséhez, legyen ez akár a fitt külső, a fogyás, vagy akár egy önmagunk korlátait feszegető csúcsteljesítmény. Mindezt 2009, 2010 legeredményesebb magyar triatlon egyesületében tehetjük meg szakképzett edzők segítségével.

A helyszínen a tanácsadásban, ill. a helyes úszó-futó technika bemutatásában Európa-, világ-, és olimpiai bajnokságokon érmet szerzett tanítványok segédkeznek: Dudás Eszter Ifjúsági Olimpiai bajnok, Király Kristóf Junior VB 3. helyezett, Kuttor Csaba háromszoros olimpikon, Felnőtt Európa-bajnok triatlonista. Fontos, hogy csak a mozgasvilag.hu-n lehet regisztrálni az eseményre. Az első 40 jelentkező egyesületi pólót is kap.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA