Ezüstérmes a Rebels2!

A 2012-es Duna Bowl ezüst érmeit vehette át a Rebels második számú csapata A bajnokság során megtépázott és nagyjából felére csökkenő játékosállomány megmutatta mire képes és hogy helyt tud állni egy olyan csapat ellen, akik lényegében a teljes első csapatukkal álltak fel. 

A Rebels 2 megalakulásának első évében a döntőig jutott, ahol tisztes helytállással, kemény mérkőzésen maradt alul tapasztaltabb riválisával szemben. Csapatunk pontjait ezúttal Zsikla Zoltán TD elkapással és Szentirmai Zoltán extra rúgással szerezte. A végeredmény Újbuda Rebels 2 - Budapest Cowboys 7 : 33.

Az Újbuda Rebels mély megdöbbenéssel és szomorúsággal fogadta az egykori aktív, és mindörökre tiszteletbeli csapattárs, Karácsonyi Mátyás (#72) halálhírét. Matyit váratlanul, egyelőre ismeretlen okból, álmában érte a halál, 2012.07.20-án örökre elaludt. Karácsonyi Mátyás tagja volt a Rebels, 2009-ben Duna Bowl nyerő csapatának. Szívszorongató érzés, hogy Matyi többé nem folytathatja köztünk sikereit. Ezúton szeretnénk kifejezni részvétünket a családjának és minden hozzátartozójának, az egész csapat nevében! Nyugodj Békében Matyi!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA