Dobogós lett a BEAC atlétája

Boross Gábor a BEAC atlétája a 800 méteres síkfutásban 1 perc 57 másodperces eredménnyel felálhatott a világbajnoki dobogó 3. helyére, mindössze tized másodpercekkel lemaradva a győztestől. Gábor egy sikeres cég egyik vezetőjeként, napi sok órás elfoglaltsága mellett szakít időt a magas szintű sportolásra, mindig nemes célokat kitűzve maga elé. 

Elszántsága, céltudatossága, küzdeni tudása, hite a sport iránt, valamint alázata, a fiatal élsportolók számára is példa értékű. A BEAC atlétikai szakosztályát nem csak kiváló eredményeivel öregbíti, hanem mozgató rugója a szakosztály életben tartásának is. Nagy feladatra vállalkozott a tengeren túlon, hogy álmát, a dobogós helyezést meg tudja valósítani. Ez a számunkra leírhatatlan siker példázza, hogy a munka, a család mellett, aki a végtelenségig eltökélt, a sportban is meg tudja valósítani célkitűzéseit.

Szakosztályunk az utóbbi években ragyogóbbnál ragyogóbb eredményeket ért el, amire nagyon büszkék vagyunk, Gábor eredménye utat mutat minden atléta palántánknak, és kiváló atlétáinknak, hogy a világversenyeken is fel lehet állni a dobogóra, hiszen Boross Gábor példája is ezt igazolja. Az edzéseken végzett küzdelmeinek jól megérdemelt gyümölcse ez a nem mindennapi siker. Még egyszer minden BEAC-os atléta, edző és vezető nevében gratulálunk, és kívánjuk, hogy akár, már a legközelebbi világbajnokságon aranyérmet akasszanak a nyakába.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA