Beválasztották Hoffmann Tamást a vízilabda szövetség elnökségébe

Újbuda lakóinak sportosabb életmódjáért tett önkormányzati törekvések elismerése is egyben, hogy a kerületet polgármesterét beválasztották a Magyar Vízilabda Szövetség elnökségébe.

Gergely István, valamint Faragó Tamás és Szivós István mellett egy további – háromszoros – olimpiai bajnok, Molnár Tamás, valamint Újbuda polgármestere Hoffmann Tamás is bekerült a Magyar Vízilabda-szövetség újjáválasztott elnökségbe.

Az elnökség további tagjai Kemény Dénes mellett: a társelnök Beck György, az alelnök Tóth Sándor, valamint Kovács István, Pázmányi Gábor, Novák Ferenc, Juhász György, Boros Tamás, Halmos R. Péter és Magyar József, Az elnökségben a leendő főszponzornak fenntartva egy helyet üresen hagytak.

Mint arról korábban már beszámoltunk, az OSC vízilabdásai is itt, a kerületi Nyéki Imre Uszodában leltek otthonra az önkormányzattal kötött együttműködési megállapodás aláírása után. Az első osztályú férfi vízilabdagárdán kívül vegyes gyerek és serdülő utánpótláscsapatok edzéseit tartják még a kerületi uszodában.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA