A Szolnokkal játszik jótékonysági meccset pénteken az OSC

Az A-Híd OSC Újbuda vízilabdacsapat ezúttal a Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika javára ajánlja fel pénteki mérkőzése jegybevételét. A gyűjtőakcióvak hozzájáruljanak egy új ultrahangos diagnosztikai készülék megvásárlásához.

A férfi vízilabda ob I alapszakaszának utolsó fordulójában, pénteken a tabella első helyén álló Szolnoki Dózsa-Közgéppel mérkőzik meg az OSC. A Nyéki Imre Sportuszodában tartandó meccshez jótékonysági akció is kapcsolódik, mivel a két együttes - amint az a szerdai sajtóbeszélgetésen elhangzott - közösen gyűjt pénzt a Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika számára egy új ultrahangos diagnosztikai készülék vásárlására. A klubok a 17.45-től kezdődő mérkőzés belépőiből származó teljes bevételt felajánlották, emellett a szurkolók további összegekkel is hozzájárulhatnak a készülék megvételéhez.

Az OSC sok szálon kötődik a Semmelweis Orvostudományi Egyetemhez, hiszen annak sportklubjaként alakult 1957-ben. Fennállása óta több olyan játékosa is volt, aki az aktív sportolói élet után az orvosi hivatást választotta.

- Örlünk, hogy a mostani felajánlással hozzájárulhatunk egy nagy múltú intézmény korszerű működéséhez. Az OSC számára rendkívül fontos a társadalmi szerepvállalás, az elmúlt hónapokban többször is kiálltunk egy-egy jó ügyért, így nem volt kérdés, hogy a Játszva Sportolva Megóvni Alapítvány kezdeményezését is támogatjuk – mondta Konrád Mária, az A-Híd OSC Újbuda egyesületi elnöke.

A vízilabdacsapat jelenleg második helyen áll az E.ON Férfi OB I alapszakaszában, ahol négy ponttal van a Szolnoki Dózsa-Közgép mögött.

H.L.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA