A semmiből nőtt ki egy pólós fellegvár Budapesten

Az OSC egy csapásra élcsapat lett, annak minden előnyével. Beindult a gépezet Újbudán - írja a Sport24.

Szűk fél év alatt hazánk egyik legjobb és legértékesebb vízilabdacsapata lett az OSC. Egészen pontosan az A Híd-OSC-Újbuda. S itt el is árultuk, mi az oka annak, hogy a tavaly a bajnokság 12. helyén záró, a lelátón jobbára a barátnőkből és rokonokból, meg az utánpótlás-játékosokból álló "nézőközönséggel" bíró csapat hirtelen felvirágzott. A névadó szponzor, a csapat új mecénása ennek a fő letéteményese. Ez nem más, mint a 11. kerületben igen sok megbízást kapó A Híd cégcsoport. Ismerős a név, évekig a szegedi pólósokat támogatták, most viszont még tavasszal bejelentették, távoznak a Tisza partjáról.
 Sport24
S azóta minden szépen kialakult. Mi az, ami adott egy sikertörténethez? Minden. Klasszis játékosok: a válogatott alapemberének számító Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Bátori Bence hármas, a szintén kerettag Kovács Gábor és Salamon Ferenc, az Universiade-győztes kapus, Bisztritsányi Dávid, a szintén ott járt Juhász Zsolt és Hegedüs Gábor, a montenegrói válogatott, a Vasastól érkező Drasko Brguljan, az új-zélandi centeróriás Joseph Kayes, az Egerből (innen hatan jöttek) érkező Kevin Graham. Egy nagyszerű edző, a Szegeddel sorozatban kupákat és bajnoki bronzérmeket nyerő Vincze Balázs. Egy hangulatos uszoda. Pénz. Marketing, amely kezd beindulni, s aminek megvan az eredménye is. Az első bajnokin, a Honvéd ellen telt ház volt (igaz, ingyenes volt a belépés), a BL-selejtező első meccsén pénteken is nagyon sokan voltak kint a tévéközvetítés ellenére.

A csapat a játékosok és a vezetőedző miatt szimpatikus elsősorban, mi más is érdekelné az átlag sportrajongót. Ezért mennek ki az uszodába, nem a háttér miatt. S mindezt a vízilabda egyik fővárosában tehetik meg - olvasható a sport24 cikkében.

http://sport.hir24.hu/

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA