A Floorball naplójából

A Floorball lány és fiú csapat április végén vett részt a Viking Kupán. A sportélményekről naplót is vezet a csapat. Most Zoli bácsi élménybeszámolójából tettünk közzé egy részletet.

Viking Kispályás Országos Döntő Leány 10

 

Dátum: 2008. április 29. 10 óra Kartal, Iskola tér 1.

 

Bronzérmes a Cingáli Nóra, Babusa Karolina, Wallner Dóra, Svindt Mária, Elek Zóra összetételű Leány 10 korosztályú csapat. GRATULÁLUNK!

 

Rövid beszámoló:

 


Reggel nyolckor, két autóval -Cingáli apuka és Babusa anyuka- indultunk Kartalra, hogy harcba szálljunk a Viking Kupáért. Az odaút másfél óra volt, amelyből 46 perc a Lágymányosi-Blaha táv volt.

A csarnok tömör gyönyör, álmaim netovábbja. Valami hasonlót éreztem Törökbálinton. Mivel a mi csapatunk volt a kiemelkedően legfiatalabb átlagéletkorú, elsősorban örömteli játékot és tisztes helytállást vártam a lányoktól.

A MEISE igazoltjaival felálló egri "tornyok" ellen simán kikaptunk, majd a következő két meccsen többé-kevésbé jó játékkal gyűjtöttük össze a bronzéremhez szükséges pontokat. A kartali leányok ellen már eléggé fáradtan mozogtak lányaink. A bronzérem kiváló, különösen annak fényében, hogy ugyanez a csapat Leány 8 korosztályban is indul. A verseny után még fagyiztunk Aszódon és a visszaút is csak 70 percig tartott.


Viking Kispályás Bubapesti Selejtező Fiú 10

Dátum: 2008. április 30. fél tíz, Vajda Péter Általános Iskola


Rövid beszámoló:

 

Ennek a tornának kétszer futottunk neki, mivel -tévesen- fél tizes kezdést küldött a szervező. A valóság két óra volt.... Eredetileg 6 csapatos selejtező szerepelt a programban, délutánra a lemondások miatt maradt a Vajda, Kartal és Mi.


A vajdásokat nagyon erőteljes és határozott játékkal vertük 4-3-ra. Végig vezettünk, kapaszkodtak, de hiába. A kartali csapat ellen a körbeverés miatt elegendő lett volna egy kis különbségű vereség, ehhez képest 1-1-nél történt a fiúkkal valami, amire azóta is nyomozzuk a magyarázatot: két perc alatt bekaptunk három gólt, teljes volt a zűrzavar és igen ronda, 2-5-ös vereség lett a vége. Kár érte, mert technikailag kb. két klasszissal voltunk jobbak. Fejben viszont...

 

Így maradt a 3. hely és a legrosszabb gólkülönbség miatt a kiesés.

 

A csapat: Nagy Szilárd, Luttenberger Zoltán, Dávid Ádám és Bence, Monostori Geri.

 

Floorball csapat (2008. 05. 09.)

 

Kapcsolódó link:

sport.ujbuda.hu

 

 

 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA