A 2013. évi Karate Magyar Bajnokság eredményei

A Karate Magyar Bajnokságnak Mogyoród adott helyszínt, klubunkat, a A "PEST-BUDAI" S.K.C.-t Diószegi Bence, Grozdanov Philip, Kranyik Ádám, Módos Kata és Módos Melinda képviselték. 51 csapat 739 nevezett résztvevője küzdött meg március 23-24-én a karate magyar bajnoki címekért. Szombaton a felnőtt, U21, kadett, junior korosztályok szerepeltek, vasárnap pedig a gyerek és junior korosztályok.

karate győztesek, nyertesek

Eredményeink kumitében: Grozdanov Philip felnőtt - 84 kg-ban 3. helyet ért el. A felnőtt férfi csapat (Bence, Philip, Ádám) aranyérmes lett. Módos Melinda ifi -45 kg-os kategóriában ezüstérmet szerzett. Melinda a döntőben 3-3-as döntetlen után csak zászlózással maradt alul. Módos Kata is hozott győztes mérkőzést kumitében.

A magyar válogatott tagjaként Bence és Philip barátságos bemutató mérkőzést vívtak a maláj válogatottal! A magyar válogatott 4-1-re hozta ezt a küzdelmet! Az érmeseknek a díjakat Kozma Erzsébet a Magyar Karate Szakszövetség alelnöke adta át. Mindenkinek gratulálunk a részvételhez és külön is az elért eredményekhez!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA