5-4-re verte a Fradit az OSC

Az újbudai csapat ellenállhatatlanul kezdett, már 5–0-ra vezetett, amikor az FTC feljött 5–4-re, egyenlíteni azonban nem tudott, végül a házigazda OSC 10–7-re nyert.

A 13. helyért zajló párviadalban, amelyben a pozíció megszerzéséhez a bronzcsatához hasonlóan két siker kell, az UVSE Pécsett magabiztosan diadalmaskodott, s jutott ezzel lépéselőnyhöz.

FÉRFI VÍZILABDA OB I
A 3. HELYÉRT, 1. MÉRKŐZÉS
A-HÍD OSC ÚJBUDA–FTC-PQS 10–7
(1–0, 3–0, 2–4, 4–3)
Nyéki uszoda, 300 néző. V: Marosvári, Székely Balázs.
OSC: BISZTRITSÁNYI – Hegedűs G., BÁTORI B. 2, Salamon F. 1, Decker Á. 1, DRASKO BRGULJAN 2, GÓR-NAGY. Csere: Kovács Gábor 1, Bundschuh, Juhász Zs. 1, Nagy Á. 1, Német T., Graham 1. Edző: Vincze Balázs
FTC: GÁRDONYI – Roach 1, MARKO CSUK 2, Nyéki, Pohl, Swift, Avramovics. Csere: Tóth Márton, Marnitz G. 1, Katonás 1, Dőry 2, Vogel Simon, Kolozsi. Edző: Varga I Zsolt
Gól – emberelőnyből: 10/2, ill., 9/0
Gól – ötméteresből: 2/2, ill. –
Kipontozódott: Nagy Á. (27. perc), Kolozsi (27. p.)
Kiállítva (végleg cserével): Nyéki (11. perc)
MESTERMÉRLEG
Vincze Balázs:
– Az a magabiztos védekezés, amit az első két negyedben játszottunk, lehetővé tette, hogy olyan előnyre tegyünk szert, amit majdnem a mérkőzés végéig tartani tudtunk. Null nullal megyünk a Népligetbe.
Varga I Zsolt: – Azt gondolom, hogy jól kezdtük a meccset, jó volt a védekezésünk. Úgy éreztem, hogy több volt ebben a meccsben. Végül is – úgy lehet mondani – a papírforma beigazolódott, ami mindig fájdalmas, ha az a kárunkra van, de szerintem ma jól játszottunk.
Az egyik csapat második győzelméig tartó párharc állása: 1–0 az OSC javára.

forrás: nemzetisport.hu

Címkék: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA