Újbudai "Nyuszi napi" sportvetélkedő

Nyuszi ugrás, labdajátékok, váltó futás, ugrálóvár és kötélhúzás várta a XI. kerületi óvodásokat április 10-én a Gabányi Csarnokban.

Az Újbudai "Nyuszi napi" sportvetélkedőn a kicsik tíz fős csapatokban mérhették össze sport tudásukat.

Várhegyi Katalin, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. sportszervezője zenés bemelegítéssel mozgatta át az ifjú sportolókat, majd a játékos sorversenyek bemutatása következett.

A mai rendezvényünk a Mikulás napi sportrendezvényen alapszik, ami egy nagyon sikeres eseményünk volt decemberben.

Szeretnénk hagyományt teremteni azzal, hogy Húsvét és Mikulás ünnepén játékos sportolásra invitáljuk a kerületi óvodásokat, iskolásokat.

Ez évben eddig két társrendezvényünk volt, a gyalogtúránk és a teljesítménytúránk, és most ezzel az önálló rendezvénnyel kezdtük el az idei év rendezvénysorozatát. Remélem, hogy minden óvodásnak tetszett a mai program, és legközelebb is sok szeretettel várjuk őket - nyilatkozta az Újbuda TV stábjának Kocsis Sándor az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A játékos délelőttről senki sem távozott üres kézzel, minden résztvevő óvoda ajándékcsomagot kapott. A díjak átadásában Hoffmann Tamás polgármester segített.

– Nagyon fontos, hogy már a legkisebbek is mozogjanak, hiszen ezek a sportversenyek hozzásegítik a gyerekeket ahhoz, hogy kialakuljon bennük a küzdő szellem. Az energia az bennük van, és az ilyen programokon remélem, hogy kedvet kapnak valamelyik sportághoz is, amely természetesen sokban hozzájárul ahhoz, hogy egy egészségesebb életet éljenek – mondta az Újbuda TV stábjának a kerület első embere.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA