Rangadót játszottak a Nyéki uszodában

A patinás OSC csapata és a Junior Válogatott csapott össze a Nyéki Imre Uszodában, amely már a második OB1-es mérkőzésnek ad helyet. A polgármester által szorgalmazott vízilabda sport kerületi meghonosítása határozott léptekkel halad előre, nemsokára az oktatás is elkezdődhet a Kondorosiban.

Horkay György szövetségi kapitány elmondta, a végéhez közeledő vízilabda bajnokság soron következő meccse is már a világbajnokságra való felkészülés jegyében zajlik, ami fokozott koncentrációt és teljesítményt követel meg a játékosoktól.

Hoffmann Tamás polgármester családjával együtt látogatott ki a mérkőzésre, amely azért kezdődött este fél 9-kor, hogy nem zavarják napközben az úszni vágyókat. A polgármestert vízilabdás múltjából eredően régi ismeretség fűzi az OSC szakosztályvezetőjéhez, Ürögi Zsolthoz, amivel megállapodtak abban, hogy az éppen otthont kereső csapat hazai pályája lesz a Kondorosi úti uszoda.

Ürögi egyébként igazi sportrekorder, a Nemzeti Sport kimutatása szerint Magyarországon, és feltehetően a világon is ő játszotta a legtöbb elsőosztályú mérkőzést. Zsolt 44 évesen még pólózott, de ma már a csapat vezetőjeként figyeli a fiúkat a medence széléről.

T.D. - ÚjbudaTV (2013. 05. 05.)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA