Válassz Sportot Újbudán! – szeptemberben már 11. alkalommal a Sport11-ben

Szeptember 10-én, szombaton immáron tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a "Válassz Sportot Újbudán!" kerületi rendezvény, ezúttal is a már megszokott helyszínén, a Kánai úti Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban.

Csatlakozás a "Válassz Sportot Újbudán!" Facebook-eseményéhez itt!

 

A közel 40 sportágat felvonultató és mintegy 70 egyesületi szakosztályt bemutató, nagyszabású családi esemény legfőbb célja, hogy találjon rá minden gyermek a számára legkedvesebb sportágra, és egyúttal arra az újbudai egyesületre is, ahová örömmel járna majd edzeni.

 

A különböző egyesületek vidám és játékos formában ismertetik meg a kicsikkel és a nagyobb gyermekekkel, kamaszokkal is a népszerű és a kevéssé ismert, ám annál érdekesebb sportágakat. Ezen felül a jelentkezők megtalálhatják a számukra leginkább szimpatikus kerületi egyesületeket is.

 

Választásukban olimpiai és világbajnok sportolók, olimpikonok is a segítségükre lesznek az egyre fejlődő és szépülő Sport 11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban. A sportprogramokon kívül kiegészítő programok, neves fellépők, meglepetésvendégek és gyermekjátszók is várják a sportolni vágyókat, illetve egész családjukat az évről évre többezer fő részvételével zajló, és az idén már a második évtizedét megkezdő rendezvényen.

 

A belépés és a részvétel ezúttal is ingyenes! A helyszínre való kijutásban segítséget nyújtunk, ingyenes buszjáratok indulnak 10 percenként a Kelenföldi pályaudvar metró végállomásától.

 

Mi pedig kívánjuk, hogy találjon rá minden gyermek a számára legkedvesebb sportágra és egyúttal arra az újbudai egyesületre, ahová örömmel járna edzeni! Reggel 9-től délután 16 óráig várjuk az érdeklődőket a Sport11-ben, szeptember 10-én!

 

Csatlakozás a "Válassz Sportot Újbudán!" Facebook-eseményéhez itt!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA