Válassz Sportot Újbudán! - szeptember 9-én jön a kerület legnagyobb sportrendezvénye

2023. szeptember 9-én, szombaton immáron tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre a "Válassz Sportot Újbudán!" kerületi rendezvény, ezúttal is a már megszokott helyszínén, a Kánai úti Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban.

Csatlakozás a "Válassz Sportot Újbudán!" Facebook-eseményéhez itt!

 

A közel 40 sportágat felvonultató és mintegy 70 egyesületi szakosztályt bemutató, nagyszabású családi esemény legfőbb célja, hogy találjon rá minden gyermek és az idősebb korosztály is a számára legkedvesebb sportágra, és egyúttal arra az újbudai egyesületre is, ahová örömmel járna majd edzeni.

 

A különböző egyesületek vidám és játékos formában ismertetik meg a kicsikkel és a nagyobb gyermekekkel, kamaszokkal és felnőttekkel is a népszerű és a kevéssé ismert, ám annál érdekesebb sportágakat. Fontos szerepet szánunk idén a szépkorúaknak is, így a 60+-os korosztály tagjai is kedvükre kipróbálhatják a nekik tetsző sportágakat!

 

Ezen felül a jelentkezők megtalálhatják a számukra leginkább szimpatikus kerületi egyesületeket is. Választásukban olimpikonok is a segítségükre lesznek az egyre fejlődő és szépülő Sport 11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban (XI. kerület, Kánai út 2.).

 

A sportprogramokon kívül kiegészítő programok és gyermekjátszók is várják a sportolni vágyókat, illetve egész családjukat az évről évre többezer fő részvételével zajló, és már a második évtizedében járó rendezvényen.

 

A belépés és a részvétel ezúttal is ingyenes! A helyszínre történő kijutásban segítséget nyújtunk, ingyenes buszjáratok indulnak 10 percenként a Kelenföldi pályaudvar metró végállomásától.

 

Mi pedig kívánjuk, hogy találjon rá minden gyermek a számára legkedvesebb sportágra és egyúttal arra az újbudai egyesületre, ahová örömmel járna edzeni! Reggel 9-től délután 16 óráig várjuk az érdeklődőket a Sport11-ben, szeptember 9-én!

 

Csatlakozás a "Válassz Sportot Újbudán!" Facebook-eseményéhez itt!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA