Válassz Sportot Újbudán!: Három kerületi iskola értékes nyereménnyel gazdagodott

Újbuda legnagyobb sportrendezvényének tömegesítési versenyén három kerületi általános iskola is kiemelkedően szerepelt.

A kerületi általános iskolák között külön versengés is zajlott a múlt szombati, immáron tizedik alkalommal több ezer sportolni vágyó gyermeket és felnőttet megmozgató “Válassz Sportot Újbudán” rendezvényén. A tömegesítési versenyben azok az intézmények végezhettek az élmezőnyben, akik a legtöbb diákkal képviseltették magukat az eseményen.

 

Az eredményhirdetésekor kiderült, hogy ezúttal a Petőfi Sándor Általános Iskola diákjai jelentek meg a legnagyobb létszámban a rendezvényen, megelőzve a Kelenvölgyi Általános Iskolát és az Újbudai Ádám Jenő Általános Iskolát.

  

Mindhárom oktatási intézmény értékes sportszerutalvánnyal gazdagodott, a Petőfiben Simon Károly, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. Ügyvezetője, valamint Csernus Anna sportszervező adta át az első, második és harmadik helyezetteknek járó 300, 200 és 100 ezer forintos jutalmat szerdán és csütörtökön. Salamon Péterné Erzsébet, a Petőfi Sándor Általános Iskola intézményvezetője, Benis Andrea, a Kelenvölgyi Általános Iskola igazgatója és Bodnár Sándor, az Ádám Jenő Általános iskola igazgatója vette át az értékes utalványokat.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA