Válassz Sportot Újbudán 60 felett! - idén is, új helyszínen

Szálljon versenybe "Újbuda legfittebb 60 feletti bajnoka" címért egy különleges sportverseny keretében, és mérettesse meg magát öt különböző versenyszámban az öt különböző helyszínen zajló, november 5-től 10-ig tartó rendezvénysorozaton! "Válassz Sportot Újbudán 60 felett!" - 2018-ban is, ezúttal a Sport11-ben és a Bikás parkban! 

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. (ÚS) egész évben igyekszik minden korosztályt megszólítani, hogy a sportos kerület cím valóban felölelje mindazokat, akik kedvet éreznek a mozgáshoz, akár szabadidős, akár élsportról van szó.  
 
Ennek jegyében rendezte meg az idén is nagy érdeklődés mellett lezajlott "Válassz Sportot Újbudán!" rendezvényt, amely elsősorban a gyermek, fiatalok számára teremtett alkalmat különböző sportágak kipróbálására, de a szépkorúak számára is lehetőséget biztosít az ÚS a mozgásra és versengésre. Az utóbbi két év sikerére való tekintettel újra megrendezésre kerül a kifejezetten 60 felettiek számára létrehozott versenysorozat, a "Válassz Sportot Újbudán 60 felett!" a kerület és a sport hetében.   
 

Úszás, futás, asztalitenisz, tenisz és sakk
November 5-én hétfőn asztaltenisszel indul a rendezvénysorozat az új fő helyszínen, a Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban, majd november 6-án, kedden az úszásszámoknak és a sakkversenynek ad otthont a Kánai úti létesítmény. November 8-án, csütörtökön - még mindig a Sport11-ben - a teniszt kedvelők mérhetik össze tudásukat. Végül november 10-én, szombaton immáron a Bikás parkban a futásé, a versenysorozat - a Kerület Napjához kötődő "Városrészek Közötti Futásba" bekapcsolódó - zárószámáé lesz a főszerep. 
 
 

Nyerje meg a két fős wellness csomagok egyikét!
A jelentkezők a helyszínen regisztrációs csomagot vehetnek át. A különböző versenyszámok első három helyezettje ajándékot kap. Aki a versenykiírásban szereplő pontrendszer szerint, összesítésben kiemelkedően teljesít, elnyeri az „Újbuda legfittebb 60 feletti bajnoka” címet, és egyúttal értékes, két fős wellness-csomag boldog tulajdonosa is lehet. A fődíjak átadására az összesítést követően, külön rendezvény keretében kerül majd sor. (A csatolt videón a tavalyi díjátadó pillanatai láthatóak).
 

Induljon több sportágban több pont eléréséért!
 
A nevezésről:
Helyszíni nevezés nincs! Jelentkezni kizárólag előzetes nevezés alapján lehet! A Sport11-ben, majd a Bikás parkban regisztrálniuk kell az előzetesen jelentkezett résztvevőknek!

A nevezés ingyenes, de csak a nevezési lap kitöltésével és visszaküldésével együtt érvényes. A "Válassz Sportot Újbudán 60 felett!" rendezvényre kizárólag XI. kerületi lakcímmel vagy 60+ kártyával rendelkező hatvan év felettiek jelentkezhetnek.
 
Nevezni kétféleképpen lehet: 
 
- A sport.ujbuda.hu honlapon keresztül elérhető online nevezési űrlap kitöltésével
 
- A szórólapon vagy az Újbuda Újságban szereplő nevezési lap kitöltésével. Utóbbit vágja ki és dobja be az önkormányzat (Zsombolyai utca 5.), illetve a Sportt11 vagy a Nyéki Imre Uszoda előterében található gyűjtőládába! A jelentkezési lap másik felét is érdemes megtartani, hogy szükség esetén kéznél legyen minden szükséges információ a helyszínekkel és az időpontokkal kapcsolatban!
 

Nevezési határidő: 2018. október 31., szerda
 
 
Kapcsolat: Csernus Anna, sportszervező, Újbuda Sportjáért - anna.maria.csernus@gmail.com
 

"Válassz Sportot Újbudán 60 felett!"- 2018.


November 5., hétfő

Asztaltenisz (Sport11)

Helyszíni regisztráció: 09:00-10:00

A verseny kezdete: 10:00

Várható befejezése: 16:00


November 6., kedd

Úszás (Sport11)

Helyszíni regisztráció: 09:00-10:00

A verseny kezdete: 10:00

Várható befejezése: 13:00


Sakk (Sport11)

Helyszíni regisztráció: 14:30-15:00

A verseny kezdete: 15:00

Várható befejezése: 17:00


November 8., csütörtök

Tenisz (Sport11)

Helyszíni regisztráció: 09:30-10:30

A verseny kezdete: 10:30

Várható befejezése: 17:00


November 10., szombat

Futás (Bikás park)

Helyszíni regisztráció: 11:30-12:30

A verseny kezdete: 12:30

Várható befejezése: 14:00

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA