Válassz Sportot Újbudán 60 felett! - futással zártak

A Bikás Parkban zárult az idei rendezvény, a tavaszi időjárás is a csupaszív résztvevők mellé állt. 

Öt különböző számban, egy különleges sportesemény keretében szállhattak versenybe a résztvevők idén is az "Újbuda legfittebb 60 feletti bajnoka" címért, november 5. és 10. között ezúttal a Sport11-ben és a Bikás Parkban.

 

Utóbbi adott helyszínt a "Válassz Sportot Újbudán 60 felett!" rendezvény - a Kerület Napjához kötődő "Városrészek Közötti Futásba" bekapcsolódó - zárószámának, a futásnak.

 

Melyben a férfiaknál Hauzer József végzett a élen, Kiss Károlyt és Deák Károlyt megelőzve. A hölgyeknél Smerné Balogh Eszter lett a szám győztese, Alené Kovacsik Hajnalka és  Szabó Alpárné előtt. Azonban nem csak a dobogósok, de valamennyi résztvevő győztesnek mondhatta magát a legsportosabb szépkorúak között.   

 

A különböző versenyszámok első három helyezettje ajándékot kap. Aki a versenykiírásban szereplő pontrendszer szerint, összesítésben kiemelkedően teljesít, elnyeri az "Újbuda legfittebb 60 feletti bajnoka" címet, és egyúttal értékes, két fős wellness-csomag boldog tulajdonosa is lehet. A fődíjak átadására az összesítést követően, külön rendezvény keretében kerül majd sor. 

 

 
"Válassz Sportot Újbudán 60 felett!", a futószámok végeredménye:
 

Férfiak: 1. Hauzer József, 2. Kiss Károly, 3. Deák Károly

 

Nők: 1. Smerné Balogh Eszter, 2. Alené Kovacsik Hajnalka, 3. Szabó Alpárné

 

A további számok eredményei itt:

 

>> Asztaltenisz

 

>> Úszás

 

>> Sakk

 

>> Tenisz

 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA