"Válassz Sportot Újbudán 60 felett!" 2022-ben is - a részletek itt!

Szálljon versenybe ismét az "Újbuda legfittebb 60 feletti bajnoka" címért egy különleges sportverseny keretében, és mérettesse meg magát öt különböző versenyszámban, a november 7. és 11. között tartó rendezvénysorozaton! "Válassz Sportot Újbudán 60 felett!" 2022-ben is, ezúttal a Bikás Parkban, a Nyéki Imre Uszodában és a Sport11 Sport- Szabadidő és Rendezvényközpontban!

Válassz Sportot Újbudán 60 felett!

 

A legsportosabb, mindenki számára példaképként szolgáló szépkorúak legutóbb 2021 novemberében, öt sportágban mérték össze tudásukat, ismét tanúbizonyságot adva arról, hogy a kor nem számít, ha a mozgás, a sport szeretetéről van szó. Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. (ÚS) továbbra is egész évben igyekszik minden korosztályt megszólítani, hogy a sportos kerület cím valóban felölelje mindazokat, akik kedvet éreznek a mozgáshoz, akár szabadidős, akár élsportról van szó.

 

A legfittebb 60 felettiek népszerű kerületi versenye idén ismét megrendezésre kerül, ezúttal három helyszínen, a Bikás Parkban, a Nyéki Imre Uszodában, illetve a Kánai úti Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban.

 

A jelentkezés menete

 

A versenyen indulás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

KIk jelentkezhettek?

 

Azok az igazoltan újbudai lakcímmel, vagy legalább öt éve újbudai tartózkodási hellyel rendelkező 60 év feletti személyek, akik a nevezési határidőig leadták nevezési lapjukat, mellyel egyben igazolták, hogy a részvételi feltételeket elfogadják.

 

A "Válassz Sportot Újbudán 60 felett!" idei versenyének regisztrációs határideje november 2. (szerda), 12:00 volt, így a jelentkezés már lezárult!
 
Kapcsolat: Juhász Emese, sportszervező - juhasz.emese@sport.ujbuda.hu
 

Tenisz, úszás, sakk, asztalitenisz, tenisz és futás

 

November 7-én hétfőn tenisszel indul a rendezvénysorozat a Bikás Parkban, az Újbuda Sportcentrumban, majd november 8-án, kedden a sakktornának ad otthont a Kánai úti Sport11. November 9-én, szerdán- még mindig a Sport11-ben - az asztaliteniszt kedvelők mérhetik össze tudásukat. November 10-én, csütörtökön az úszószámoké lesz a főszerep a Nyéki Imre Uszodában, majd a november 11-i, pénteki zárónapon a futással fejeződik be a viadal a Sport11 melletti Kána-tó körül.

A pontos versenykiírást hamarosan közzétesszük.

 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA