Válassz Sportot Újbudán 60 felett! - 2019-ben is

Szálljon versenybe ismét "Újbuda legfittebb 60 feletti bajnoka" címért egy különleges sportverseny keretében, és mérettesse meg magát öt különböző versenyszámban, a november 4. és 9. között tartó rendezvénysorozaton! "Válassz Sportot Újbudán 60 felett!" - 2019-ben is, ezúttal is a Sport11-ben és a Bikás parkban!

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. (ÚS) egész évben igyekszik minden korosztályt megszólítani, hogy a sportos kerület cím valóban felölelje mindazokat, akik kedvet éreznek a mozgáshoz, akár szabadidős, akár élsportról van szó.

 

Ennek jegyében rendezte meg az idén is nagy érdeklődés mellett lezajlott "Válassz Sportot Újbudán!" rendezvényt, amely elsősorban a gyermek, fiatalok számára teremtett alkalmat különböző sportágak kipróbálására, de a szépkorúak számára is lehetőséget biztosít az ÚS a mozgásra és versengésre.

 

Az utóbbi három év sikerére való tekintettel újra megrendezésre kerül a kifejezetten 60 felettiek számára létrehozott versenysorozat, a "Válassz Sportot Újbudán 60 felett!" a kerület és a sport hetében.

 

Úszás, sakk, asztalitenisz, tenisz és futás

 

November 4-én hétfőn úszással és a sakkversennyel indul a rendezvénysorozat a fő helyszínen, a Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban, majd november 5-én, kedden az asztalitenisz-tornának ad otthont a Kánai úti létesítmény. November 7-én, csütörtökön - még mindig a Sport11-ben - a teniszt kedvelők mérhetik össze tudásukat. Végül november 9-én, szombaton immáron a Bikás-parkban a futásé a főszerep, a versenysorozat - a Kerület Napjához kötődő "Városrészek Közötti Futásba" bekapcsolódó - zárószámáé lesz a főszerep.


Induljon több sportágban több pont eléréséért!
 
 
 
Nyerje meg a két fős wellness csomagok egyikét!
 
A jelentkezők a helyszínen regisztrációs csomagot vehetnek át. A különböző versenyszámok első három helyezettje ajándékot kap. Aki a versenykiírásban szereplő pontrendszer szerint, összesítésben kiemelkedően teljesít, elnyeri az „Újbuda legfittebb 60 feletti bajnoka” címet, és egyúttal értékes, két fős wellness-csomag boldog tulajdonosa is lehet. A fődíjak átadására az összesítést követően, külön rendezvény keretében kerül majd sor.

A nevezésről:

 

A megmérettetésen azok az újbudai lakcímmel rendelkező, 60 év feletti személyek indulhatnak el, akik a nevezési határidőig leadják nevezési lapjukat, mellyel egyben igazolják, hogy a részvételi feltételeket elfogadják.

 

Helyszíni nevezés nincs! Jelentkezni kizárólag előzetes nevezés alapján lehet! A Sport11-ben, majd a Bikás parkban regisztrálniuk kell az előzetesen jelentkezett résztvevőknek!

A nevezés ingyenes, de csak a nevezési lap kitöltésével és visszaküldésével együtt érvényes. A "Válassz Sportot Újbudán 60 felett!" rendezvényre kizárólag XI. kerületi lakcímmel vagy 60+ kártyával rendelkező hatvan év felettiek jelentkezhetnek.
 
Nevezni kétféleképpen lehet:
 
- A sport.ujbuda.hu honlapon keresztül elérhető online nevezési űrlap kitöltésével.
 
- A szórólapon vagy az Újbuda Újságban szereplő nevezési lap kitöltésével. Utóbbit vágja ki és dobja be az önkormányzat (Zsombolyai utca 5.), illetve a Sportt11 vagy a Nyéki Imre Uszoda előterében található gyűjtőládába! A jelentkezési lap másik felét is érdemes megtartani, hogy szükség esetén kéznél legyen minden szükséges információ a helyszínekkel és az időpontokkal kapcsolatban!

Nevezési határidő: 2019. november 1. (péntek), 12:00
 
 
Kapcsolat: Csernus Anna, sportszervező, Újbuda Sportjáért - anna.maria.csernus@gmail.com
 

"Válassz Sportot Újbudán 60 felett!" (2019), a program


November 4., hétfő

Úszás (Sport11)

Helyszíni regisztráció: 09:00-10:00

A verseny kezdete: 10:00

Várható befejezése: 13:00
 
Sakk (Sport11)
 
Helyszíni regisztráció: 14:30-15:00
 
A verseny kezdete: 15:00
 
Várható befejezése: 17:00


November 5., kedd

Asztalitenisz (Sport11)

Helyszíni regisztráció: 09:00-10:00

A verseny kezdete: 10:00

Várható befejezése: 16:00


November 7., csütörtök

Tenisz (Sport11)

Helyszíni regisztráció: 09:30-10:30

A verseny kezdete: 10:30

Várható befejezése: 17:00
 
 
November 9., szombat
 
Futás (Bikás-park)
 
Helyszíni regisztráció: 11:30-12:30
 
A verseny kezdete: 12:30
 
Várható befejezése: 14:00

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA