"Válassz Sportot Újbudán! - 2023" - a teljes program és a szeptember 9-i rendezvény térképe

Minden, amit a szeptember 9-i, szombati "Válassz Sportot Újbudán! - 2023" rendezvényről tudni kell!

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is - kattints!

 

Teljessé vált a szeptember 9-én, szombaton 9 és 16 óra között a Kánai úti Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban, immáron tizenkettedik alkalommal megrendezésre kerülő "Válassz Sportot Újbudán" programja.

 

A közel 40 sportágat felvonultató és mintegy 70 egyesületi szakosztályt bemutató, nagyszabású családi esemény legfőbb célja, hogy találjon rá minden gyermek és az idősebb korosztály is a számára legkedvesebb sportágra, és egyúttal arra az újbudai egyesületre is, ahová örömmel járna majd edzeni.

 

A különböző egyesületek vidám és játékos formában ismertetik meg a kicsikkel és a nagyobb gyermekekkel, kamaszokkal és felnőttekkel is a népszerű és a kevéssé ismert, ám annál érdekesebb sportágakat. Fontos szerepet szánunk idén a szépkorúaknak is, így a 60+-os korosztály tagjai is kedvükre kipróbálhatják a nekik tetsző sportágakat!

 

A sportprogramokon kívül kiegészítő programok és gyermekjátszók is várják a sportolni vágyókat, illetve egész családjukat az évről évre többezer fő részvételével zajló, és már a második évtizedében járó rendezvényen.

 

A belépés és a részvétel ezúttal is ingyenes! A helyszínre történő kijutásban segítséget nyújtunk, ingyenes buszjáratok indulnak 10 percenként a Kelenföldi pályaudvar metró végállomásától.

 

Az alábbiakban a "Válassz Sportot Újbudán! - 2023" részletekre bontott programja olvasható, de megmutatjuk azt is, hogy a különböző egyesületi sátrak, a sportágak bemutatói és a színpadok hol lesznek találhatóak.

 

A csatolt dokumentumok között megtalálható PDF-formátumban a program, illetve a térkép is nagyobb felbontásban (cikkünk alján, a képekre kattintva ugyancsak megtekinthető nagyobb méretben a menetrend és a helyszínrajz)!

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

Jó szórakozást és jó sportolást kívánunk!

 

Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft.

 

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is - kattints!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA