Válassz Sportot Újbudán 2019 - itt a teljes program és a helyszínrajz!

Minden, amit a szeptember 7-i, szombati "Válassz Sportot Újbudán!" rendezvényről tudni kell!

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is - kattints!

 

Teljessé vált a szeptember 7-én, szombaton 9 és 16 óra között a Kánai úti Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban, immáron kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő "Válassz Sportot Újbudán" programja.

 

A mintegy 40 sportágat felvonultató és közel 70 egyesületi szakosztályt bemutató, nagyszabású családi esemény legfőbb célja, hogy találjon rá minden gyermek a számára legkedvesebb sportágra, és egyúttal arra az újbudai egyesületre is, ahová örömmel járna majd edzeni.

 

A sportprogramokon kívül kiegészítő programok, neves fellépők, meglepetésvendégek és gyermekjátszók is várják a sportolni vágyókat, illetve egész családjukat. A belépés és a részvétel ezúttal is ingyenes!

 

A helyszínre való kijutásban segítséget nyújtunk, ingyenes buszjáratok indulnak 15 percenként a Kelenföldi pályaudvar metró végállomásától a Sport11-hez.

 

Az alábbiakban a "Válassz Sportot Újbudán!" részletekre bontott programja olvasható, de megmutatjuk azt is, hogy a különböző egyesületi sátrak, a sportágak bemutatói és a színpadok hol lesznek találhatóak.

 

A csatolt dokumentumok között megtalálják PDF-formátumban a programot és a helyszínrajzot nagyobb felbontásban is (cikkünk alján, a képekre ugyancsak megtekinthetőek nagyobb méretben)!

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

Jó szórakozást és jó sportolást kívánunk!

 

Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft.

 

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is - kattints!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA