Válassz Sportot Újbudán - új helyszínen!

Szeptember 8-án, szombaton immáron nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a "Válassz Sportot Újbudán!" kerületi rendezvény, ezúttal új helyszínen, a Kánai úti Sport11 Sport, Szabadidő és Rendezvényközpontban.

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is - kattints!

A mintegy 40 sportágat felvonultató és 70 egyesületi szakosztályt bemutató, nagyszabású családi esemény legfőbb célja, hogy találjon rá minden gyermek a számára legkedvesebb sportágra, és egyúttal arra az újbudai egyesületre is, ahová örömmel járna majd edzeni.

 

A különböző egyesületek vidám és játékos formában ismertetik meg a kicsikkel és a nagyobb gyermekekkel, kamaszokkal is a népszerű és a kevéssé ismert, ám annál érdekesebb sportágakat, illetve a jelentkezők megtalálhatják a számukra leginkább szimpatikus kerületi egyesületeket is. Választásukban olimpiai és világbajnok sportolók, olimpikonok is a segítségükre lesznek a Sport 11 Sport, Szabadidő és Rendezvényközpontban.

 

A sportprogramokon kívül kiegészítő programok, neves fellépők, meglepetésvendégek és gyermekjátszók is várják a sportolni vágyókat, illetve egész családjukat a tavaly közel 10000 fő részvételével lezajlott rendezvényen. A belépés és a részvétel ezúttal is ingyenes! A helyszínre való kijutásban segítséget nyújtunk, ingyenes buszjáratok indulnak 10 percenként a Kelenföldi pályaudvar metró végállomásától.

 

Találjon rá minden gyermek a számára legkedvesebb sportágra és egyúttal arra az újbudai egyesületre, ahová örömmel járna edzeni! Reggel 10-től este 18 óráig várjuk az érdeklődőket a Sport11-ben!

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is - kattints!

 

Válassz Sportot Újbudán! - 2018

 

Időpont: 2018. szeptember 8. (szombat), 10:00 - 18:00

 

Helyszín: Sport11 Sport, Szabadidő és Rendezvényközpont 

 

Cím: Budapest, XI. kerület, Kánai út 2.

 

Belépés: Ingyenes

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA