Újbudai Sportos Nap - több mint tucatnyi helyszínen mozdult meg a kerület

Több mint egy tucat XI. kerületi sportos helyszínre szervezett nagyszabású nyílt napot Újbuda Önkormányzata május első szombatján. A Magyar Sport Napjához kapcsolódó rendezvény célja a kerület sportéletének élénkítése volt.

A programokon újbudai lakcímkártyával, a középiskolások kerületi diákigazolvány bemutatásával térítésmentesen, vagy jelentős kedvezménnyel vehettek részt.

 

Az első alkalommal meghirdetett "Újbudai Sportos Nap!” keretében bemutatkozhattak a kerületi fitneszklubok, edzőtermek és szabadidősport egyesületek, például az egyre nagyobb ismertségnek és népszerűségnek örvendő Bikás parki petanque-osok, de olyan, profi versenyzőket, sőt olimpikonokat felvonultató klubok is, mint Lágymányosi Spari Vízisport, Diáksport és Szabadidő Egyesület.

 

A különböző sportfoglalkozásokra, bemutató órákra, valamint az ingyenes pályahasználatra láthatóan vevők voltak és megmozdultak a XI. kerületiek, így, sportnyelven szólva "a foglalkozás elérte célját", és minden bizonnyal jövőre is folytatódni fog valamilyen formában.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA