Újbuda, sportszemmel: Kerületi fotópályázat, értékes nyeremények - meghosszabbítva

Újbuda önkormányzata és az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. 2020-ban első alkalommal hirdeti meg fotópályázatát, melynek célja a XI. kerületi sportélet bemutatása. A vírushelyzetre való tekintettel december 31-ig meghosszabbítva!

A szervezők várnak minden olyan fotóalkotást, amely valamilyen formában magában foglalja Újbudát és a sportot.

 

A művekkel két kategóriában lehet nevezni:

 

I. kategória: Építészeti szempont

 

Az első kategóriába tartózóan minden olyan kép beküldhető, amely ábrázolja az újbudai sportlétesítmények valamelyikét művészeti szempontból.

 

II. kategória: Sportéleti szempont

 

A második kategóriába tartozóan olyan képek beküldését várjuk, amelyek bemutatják Újbuda sportéletét. Ez a szempont sokféleképpen, több oldalról is értelmezhető, minden olyan képet várunk, amely a XI. kerületben készül, és sport tevékenységek kerülnek előtérbe.

 

Nevezési feltételek:

 

• Nevezési díj nincs!

 

• A pályázat nyílt, amatőr és profi fotósok egyaránt benevezhetnek.

 

• Egy pályázó kategóriánként maximum 3 képpel nevezhet be.

 

A beküldött képek csak saját készítésű képek lehetnek, melynek felhasználási jogával a pályázó rendelkezik. A beküldés feltételeiről, a technikai követelményekről és a beküldött képek felhasználásáról a pályázati kiírásban olvashatnak a jelentkezők. A kiírás itt teljes egészében letölthető!

 

A fotók elbírását a szervező által felkért szakmai zsűri végzi. A kategóriánként legjobbnak ítélt 15-15 mű jut tovább, ezek az alkotások ideiglenes kiállításra kerülnek a Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban. Az így kiállított képeket a közönségnek is lehetősége nyílik értékelni - a közönség által választott alkotás különdíjban is részesül.

 

A zsűri által legjobbnak ítélt képek, illetve azok készítői értékes nyereményeben részesülnek - a nyereményekről, illetve a zsűri összetételéről bővebben ugyancsak a letölthető kiírásban lehet olvasni.

 

Nevezési határidő (meghosszabbítva a vírushelyzetre való tekintettel): 2020. december 31.

 

Eredményhirdetés és pályaművek kiállítása: A további dátumok később! 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA