Újbuda idén nyáron is együtt mozdulhat – sporttáborok a kerületben

2023 nyarán is számtalan sporttábor várja az újbudai gyermekeket, ifjú sportolóit, akik a legváltozatosabb lehetőségek és különböző sportágak közül választhatnak az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. által üzemeltetett sportlétesítményekben, illetve a kerületi kluboknál, egyesületeknél.

Újbuda sportegyesületei és klubjai idén is igyekeznek minél több gyermeknek lehetőséget nyújtani arra, hogy nyári sporttáborokban tanulhasson úszni, sportoljon és közben sok közösségi élménnyel is gazdagodjon.

 

A sokszáz gyermeknek mozgás- és kikapcsolódási lehetőséget nyújtó táborokat igyekezzük bemutatni az alábbiakban, folyamatosan frissülő cikkünkben. Helyszínek szerint mutatjuk be a különböző táborokat és a hozzájuk tartozó elérhetőségeket.

 

SPORT11

 

Cím: 1112 Budapest, Kánai ú. 2.

 

A SwimWars Úszóiskola immáron 15. éve várja sok szeretettel régi és új gyermekek jelentkezését nyári úszótáborába, a Sport11-be, melynek során a mindennapos, 2x60 perces, tudásszintnek megfelelő, alacsony létszámú csoportos úszásoktatás mellett (a strandolás és a vízi játékok a 60 perces úszásoktatáson felül zajlanak), egyéb színes programokkal is kedveskednek a gyermekeknek (elektromos kisautózás, lovaglás, játékos angol foglalkozás, lézeres céllövészet stb.).

 
A táborban napi háromszori, minőségi étkezésen kívül, a legkisebb gyermekeknek még az ebéd utáni alváslehetőséget is biztosítják (klimatizált helyiségben, meseolvasással, vagy mesenézéssel).
 
A XI. kerületi, állandó lakcímmel rendelkező óvodáskorú gyermekek táboroztatását Újbuda Önkormányzata az idei évben is 10.000 FT/fő összeggel támogatja!

 

Tovább információk: ujbudauszasoktatas.hu

 

Jelentkezés: Sáry József, 06309959747

 

 

Öt etapban indul a nyáron Magyarország legnagyobb mountain bike utánpótlás-egyesülete, a Superior Racing Team napközis kerékpáros tábora, ahol rengeteg program, kerékpáros edzések és teljes ellátás várja a jelentkezőket a Sport11-nél. A táborba minden óvodás- és iskoláskorú gyermek jelentkezését várják.
 
További információk:
 
 
Sós Sándor (06307862087)
 
 
"Nyári Sporttábor a Sport 11-ben és intenzív tanfolyam a délutáni órákban minden hétköznap! 9 héten át várjuk a gyerkőcöket táborainkba, ahol számtalan programmal, rengeteg mozgással és sporttal, illetve játékkal töltjük ki napjaikat!
 
Napi rendszerességű úszás mellett rengeteg strandolás, labdajátékok, műfű, sportcsarnok használata, bobozás, lovaglás, Kamaraerdei kirándulás, arcfestés és sok sok közös játék amely emlékezetessé teszi tábori élményeiket a gyerekeknek. Don Pepe ebéd a helyszínen, péntekenként pizzázás! Kicsiknek pihenési lehetőség!
 
Várunk mindenkit aki szereti a mozgalmas örömteli kikapcsolódást, és mellette csiszolhatja úszástudását, kiváló lehetőség új barátok szerzésére!"
 
További információk:

A Sport11, illetve a Kamaraerdő ad otthont a Happy Summer nyári gyerektábornak, a sportágválasztó táborba 9 és 14 év közötti gyerekeket várnak remek környezetben, szakképzett oktatókkal. Az úszás, a kosárlabda vagy a foci mellett strandröpladba- és floorball-foglalkozások, valamint görkori, számháború és sorversenyek, illertve ügyességi játékok is várják a táborozókat.

 

További információk:

 

www.nyarigyerektabor.hu

 

Telefonon: 06309457790

 

 

A Nagy Nyári Élménytábor és intenzív úszótanfolyam sokféle mozgáslehetőséggel várja a résztvevőket és nem csak a Sport11 medencéjében. Az úszás mellett többek között lovaglás, labdajátékok, kirándulás, műfüves és fedett pályás játékok, sőt, még pizzaparty is várja a gyerekeket. Összesen négy turnusban várják a jelentkezőket, júniusban, júliusban és augusztusban is.

 

További információk és jelentkezés: info@gyerekuszas.hu

 

 

A Gumikacsa Úszóiskola (a volt Orosz Andrea Úszóiskola) tábora összesen öt turnusban, júniusban és júliusban is várja a Kánai úton - 5 éves kortól - az úszópalántákat. Jelentkezhetnek az úszni még egyáltalán nem tudó kicsik és a gyakorlottabb gyerekek is.

 

További információk: www.gumikacsa-uszoiskola.hu

 

Jelentkezés: gaboruszoda@gmail.com és 06305905276

 

  

 

A Budapest Squash Akadémia nyári squash edzőtáborában a teljesen kezdőket és a haladó tudással rendelkezőket is szívesen látják majd júniusban, illetve augusztusban. A táborokat minimum 12 fő jelentkezése mellett indítják el a Sport11-ben.

 

Jelentkezés: 06309649870 és squashakademia@gmail.com

 

További információk: facebook.com/squashakademia

 

 


NYÉKI IMRE USZODA

 

Cím: Kondorosi út 14.

 

Az OSC vízilabda-egyesülete idén nyáron harmadik alkalommal szervezi meg nyári gyerektáborát a Nyéki Imre Uszodában. Négy turnusban várják a 6-10 éves fiúk és lányok jelentkezését. Az OSC szakképzett edzői az úszástanulás mellett játékosan ismertetik meg a gyerekeket a vízilabdával. Úszástudás nem szükséges!
 
Jelentkezés és további információ:
 
Kerekes-Lipcsei Krisztina: 06309041512
 
Szép Brigitta: 06704082540
 

 

ÚJBUDA

 

A MAFC Kosárlabda Akadémia a következő időpontokban tart kosárlabda-táborokat a kerületben több helyszínen is, az alábbi időpontokban:
 
- június 19-23-ig, a 2012 és 2015 között született fiúknak,
- június 19-23-ig a 2008 és 2011 között született fiúnak,
- június 26-30-ig a 2008 és 2012 között született fiúnak,
- augusztus 1-31-ig a 2008 és 2012 között született fiúnak,
- augusztus 21-31-ig, a 2013 és 2014 között született fiúnak
 
További információk és jelentkezés:
 
Dinnyés Attila szakmai igazgató - 06309333688
 

 

A BEAC női kosárlabda szakosztálya idén is több turnusban hirdet kosárlabda ügyességfejlesztő napközis tábort 2011 és 2015 között született lányoknak a BEAC-pályán, illetve a Grosics Gyula Általános Iskola tornatermében.
 
További információk és jelentkezés: Gyeőry Zsuzsanna, zsugyeory@gmail.com / 06702574481
 
  
A Castor SE öttusa-triatlon tábort szervez a nyáron, négy turnusban a Kamaraerdőben, ahová 6 és 14 év közötti gyerekeket várnak.
 
"Egy igazán vidám, játékos nyári tábor programját dolgoztuk ki, ami tele van sok mozgással, játékkal, sporttal" - írják.
 
 
 
Ugyancsak a Castor SE szervez nyári röplabdatábort, szintén a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban. Itt két turnusra várják a jelentkezőket, a kezdő csoportba 9 éves kortól, a haladó csoportba pedig 13 éves kortól.
 
 
 

 A Csíkihegyek utcában működő Budai Judo Akadémia összesen tíz turnusban indítja el nyári táborait, de a népszerű küzdősport megismerése és gyakorlása mellett például ovis torna táborba, túlélőtáborba és akrobatika táborba is jelentkezhetnek a kihívást és élményeket is kereső jelentkezők.

 

További információk:

 

Judotábor

 

Túlélő tábor

 

Ovis torna tábor

 

Akrobatika tábor

 

 

Az Emericus SE szervezésében idén is megrendezésre kerülnek a nyárnyitó és nyárzáró RÖPLABDATÁBOROK!
 
Az újbudai egyesület sok szeretettel vár minden 2011. január 1. után született, röplabdázni vágyó lányt a Villányi úti Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium sportcsarnokában.
 
 
További információk: emericus03@gmail.com ; 06306782681
 
 

ÚJBUDÁN KÍVÜL, DE ÚJBUDAIAKNAK IS

 

Bár nem a kerületben kerül megrendezésre, mégis remek nyári mozgási és kikapcsolódási lehetőséget kínál a jelentkezőknek az ELTE-BEAC Cheerleading szakosztályának nyári gyerektábora.

 

2023 nyarán az ELTE-BEAC Cheerleader szakosztály ottalvós nyári tábort hirdet gyerekek részére a Zsóry Zibongó Gyermek és Ifjúsági Táborban, Mezőkövesden. "A táborozók az ötnapos program során szakképzett edzők segítségével ismerkedhetnek meg a performance cheer alapjaival, izgalmas kiegészítő programokon vehetnek részt, valamint életre szóló barátságokat is köthetnek!"

 

A táborba 9-14 év közöttiek jelentkezését várják a szervezők.
 
További információk:
 
 
Maurer Kata: +36-30-964-6917 | cheer@beac.elte.hu
 
Nagy- Kismarci Bence: +36-30-674-88-47 | cheer@beac.elte.hu
 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA