Újabb magyar igazolás az OSC-nél

Egerből az OSC-hez szerződik a 23 éves, sokszoros utánpótlás-válogatott és ifjúsági világbajnok vízilabdázó, Csacsovszky Erik.

Ahogy arról már beszámoltunk, Várnai Kristóf (Szolnok) után Dala Döme, az UVSE 21 éves játékosa is Újbudán folytatja, mostanra pedig eldőlt, ki lesz az OSC harmadik magyar igazolása. A vlv.hu szakportál hétfői beszámolója szerint az Egerből érkező, 23 esztendős játékos, Csacsovszky Erik egy plusz egy évre szóló szerződést kötött a fővárosi klubbal.

 

Csacsovszky – aki 2014-ben többek között immáron újbudai csapatársával, Manchercz Krisztiánnal egyetemben nyert U18-es világbajnokságot – egyéni céljaival kapcsolatban megjegyezte, azzal, hogy egy Bajnokok Ligája-szintű együttesben folytathatja pályafutását, több esélye lehet bekerülni a jövőben a válogatottba.

 

- Amikor hívtak, már ismert volt, hogy Varga Dániel az edző és az is, hogy csak magyarokból áll majd a keret. Nagyon tetszett az a koncepció, amit Danitól hallottam, és hát..., egy top 4-es csapatról beszélünk, úgy gondolom, ez a lehető legjobb döntés volt, amit csak meghozattam. (...) Minden erőmmel azon leszek, hogy azt az űrt, ami Drasko Brguljan távozásával keletkezett, megpróbáljam betölteni az OSC-nél - mondta a szakportálnak Csacsovszky, aki azt is elárulta, hogy szeretne az OSC-ből majd a felnőtt válogatottba is bekerülni. (vlv.hu / MTI)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA