Újabb magyar fiatal kapott szerződést az újjáalakuló MAC-tól

Újabb fiatal kaphat komoly szerepet az Erste Ligában: a MAC HKB Újbuda bejelentette, hogy Majoross Barnabás is az újbudai csapat tagja lesz ősztől.

A 21 éves csatár, Majoross Barnabás a 2015/16-os szezonban, három mérkőzés erejéig már jégre léphetett a MOL Ligában, a következő évben 1 meccsen játszhatott, míg a 2017/18-as idényben 41 találkozón összesen öt kanadai ponttal vette ki a részét a MAC Erste Liga-győzelméből.

 

A legutóbbi két szezonban tagja volt a szlovák Tipsport Ligában szereplő újbudai együttesnek, eközben a többi fiatalhoz hasonlóan a MAC fiókcsapatánál, a Schiller-Vasasnál, illetve a HKB-nál is szerepelt kölcsönjátékosként.

 

- Örülök hogy jövőre is a MAC-nál játszhatok. Igaz, hogy az előző két szezonhoz képest jelentős változások történtek, de amit a MAC képvisel az mégis megmarad. A 4. szezonomat fogom itt kezdeni, de ugyanúgy várom mintha az első lenne. A változásokkal együtt az én szerepem a csapatban is más lesz. Szeretném bizonyítani, hogy fel tudok nőni a feladathoz, és képes vagyok ilyen helyzetben is játszani - nyilatkozta Majoross a MAC Facebook-oldalának.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA