Tripla siker Belgiumban: Remekeltek az újbudai Superior Racing Team kerékpárosai - fotók

Az Újbuda MTB és Szabadidő SE, azaz a Superior Racing Team eddigi legsikeresebb hetét zárta fennállása óta, hiszen a kerületi kerékpáros egyesület két versenyzője is rangos versenyt nyert Belgiumban.

A terepkerékpáros Takács Zsombor a belgiumi Superprestige-sorozat gullegemi futamát nyerte meg, méghozzá óriási sárban, két hazai versenyzőt megelőzve a dobogón. Ez újabb 30 UCI-pontot jelentett neki, amivel Takács kilenc helyet ugrott előre a világranglistán és jelenleg a 25. pozíciót foglalja el a kategóriában. Magyar férfi/fiú kerékpáros még sosem nyert junior cross-futamot Belgiumban, ez egyedül Vas Kata Blankának sikerült a hazai versenyzők közül ebben a korcsoportban.

 

Mindeközben a szintén belgiumi Huldenbergben a 12. születésnapját ünneplő Szilasi Dániel 1 perc feletti előnnyel verte a mezőnyt, így négy nap alatt a második futamot nyerte a Benelux államban.

 

"Köszönjük Újbudának, hogy a Kánai-tó partján, kiváló körülmények között készülhet fel a kerékpáros utánpótlás, és már nemzetközi szinten is eredményesek lehetünk!" - írta a nagy sikerekről beszámoló közleményében a kerékpáros egyesület.

 

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ezúton is gratulál a Superior Racing Team sikeres szerepléshez!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA