Teremben is tarolt az Újbuda Streetball Fesztivál - galéria

A tavaszi sorozathoz hasonlóan ezúttal is a harmadik torna hozta a résztvevő-csúcsot az Újbuda Streetball Fesztiválon, amely a Gabányi László Sportcsarnokban zárult.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Bikás park helyett a Gabányi László Sportcsarnok adott otthont végül a IV. Újbuda Streetball Fesztivál harmadik, egyben utolsó állomásának, tornájának.

 

A nagylétszámú versenyzősereg - összesen 24 négyfős csapat vett részt az október 29-i eseményen -  négy pályán mérhette össze a tudását a Hauszmann Alajos utcában.

 

A mérkőzéseken Tőrös Balázs, Magyarország egyik legismertebb és legjobb kosárlabda-szakértője, a Sport TV műsorvezetője látta el a műsorvezetői és kommentátori feladatokat, a találkozók között pedig Szöcske, azaz Pap Dániel, az első magyar nemzetiségű profi zsákoló mutatta be fantasztikus trükkjeit.

 

A díjakat és ajándékokat az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. szervezésében megvalósult sorozat két fővédnöke, Bakai-Nagy Zita, a kerület sportért felelős alpolgármestere és Keller Zsolt önkormányzati képviselő adta át a győzteseknek és résztvevőknek.

 

Az őszi forduló abszolút győztese a Supermodels csapata lett, nekik is gratulálunk!

 

IV. Újbuda Streetball Fesztivál, III. állomás (Gabányi László Sportcsarnok), eredmények:

 

 „AETIOL ÚJBUDA Végeredmény I.Kategória II.Kategória 1.Hé Ti Ott 2.Göcseji Darálók 3.Ghost of TFSE 4.kanibálok 5.Quattro formaggi .Dombóvári Zsivány Jedik 2.Boráros Ballers 3.Shee 4.Moszkitók 5.Rákosmenti Viperák 6.Vándor Sport 7.Fehérvár Sonics 8.Monstars 9.Hooper hoops 10.ocskosok 11.Kedvenc Csapatom 12.Folyas .Dobozolók 14.Fogatlan Fehér Cápák 15.Bokócák III.Kategória 1.Superheavy 2.Supermodels 3.KosáresÅ 4.Doncic Fitness Club Hárompontos dobóverseny győztes Zsom Kinga BüntetÅ dobóverseny győztes Rózsahegyi Kálmán ÚJBUDA Xl.kerület 2023.10.29. Bikás park ύς ÚJBUDA SPORTJÁÉRT”

 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA