Tényleg siker lett: A nyári sIKERtornákat a harmadik évben is rengetegen választották - fotók

Immáron a harmadik évben zajlott le nagy sikerrel a Bikás Parkban az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ingyenes és eszközt nem igénylő tornasorozata, a sIKERtorna.

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. munkatársai, Németh Kata és Németh Nóra vezetésével összesen hat alkalommal került kedd esténként megrendezésre a remek hangulatú és minden korosztályt megmozgató torna, amelyet egyre többen választanak Újbudán, sőt, a kerületen kívül lakók közül is. Jól jellemzi a résztvevők kitartását és mozgásszeretetét, hogy azokon a nyári alkalmakon is 60-nál többen vettek részt, amikor a 30-35 Celsius fok volt még az esti órákban is.

 

A Bikás Parkban a zenés és mindig igazi nyári hangulatban zajló edzéseken a Németh-ikrek és a mozogni vágyók gyorsan egy hullámhosszra kerültek, így nem csak hatékonyak, de igazán emberközeliek is lettek a foglalkozások.

 

- A “sIKERtorna” rendezvény-sorozatunkat 2021-ben indítottuk el, ezzel ingyenes mozgáslehetőséget biztosítva a kerület lakosainak, 6-8 alkalommal nyaranta. Kata és én ikrek vagyunk, így logikus volt a névválasztás. Mindketten az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. sport-, és rendezvényszervezői vagyunk. Eszközigény nélküli, aerobik-jellegű, zenére történő edzéseket tartunk, amin kortól és nemtől függetlenül bárki részt vehet. Egyre többen kilátogatnak hála az óriásplakátoknak, az Újbuda-újságban történő megjelenésnek, és persze a "szájhagyomány" útján való terjedésnek.

 

Idén hat alkalommal tartottunk tornát júniustól augusztusig, és az utolsó alkalmon már 65-en vettek részt a közel 35 fokos meleg ellenére.

 

Egyik alkalommal Bakai-Nagy Zita alpolgármester is megtisztelt minket a jelenlétével és velünk együtt tornázott. Nagyon örültünk neki, hogy elfogadta a meghívásunkat és az edzés elején külön köszöntöttük Őt köreinkben.

 

Az edzéseken a korábbi évekhez hasonlóan minden alkalommal biztosítottunk a résztvevőknek polifoamot, ásványvizet, szőlőcukrot és papírzsebkendőt - szükség is volt mindre a nagy hőségben!

 

A résztvevők között alkalmanként 2 db sikertorna pólót sorsoltunk ki - ez látszólag nagyon elnyerte a közönség tetszését! - összegezte a sIKERtorna nyári eseményeit Németh Nóra.

 

Az újbóli kedvező fogadtatás miatt az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. és népszerű ikerpárja jövőre is szeretné folytatni a kicsiket és nagyokat is alaposan megmozgató eseménysorozatot.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA