Székfoglalás és új lelátó a Kelen SC-nél: "Cserében bérelt helyet, no meg kényelmet ígérhetünk"

A 2020/2021-es szezonban ismét hazai pályán, megújult játéktéren és új főlelátó előtt játszhatnak a Kelen SC felnőtt csapatai – az épülő tribünön pedig névre szóló helyeket foglalhatnak a szurkolók.

A következő idényben a Kelen SC szurkolói már egy vadonatúj, 400 férőhelyes lelátóról nézhetik a Hunyadi úti centerpályán lejátszandó férfi és női meccseket.

 

- Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél jobb körülményeket teremtsünk. Hála az égnek – no és természetesen nagyban a TAO rendszernek is – elmondhatjuk magunkról, hogy évek óta fejlődünk. Hogy csak a legfontosabb fejlesztéseket említsem, elkészült a műfüves pálya és a kondipark, vettünk két kisbuszt, hónapokkal ezelőtt belevágtunk a füves pálya felújításába, most pedig a nézőtér van soron. Arra vágyunk, hogy a centerpályán rendezendő mérkőzések valódi futballélményt jelentsenek mindnyájunknak. A pálya körül már állnak a reflektorok, amelyeknek ősztől már csak azért is nagy hasznát vehetjük, mert a világítás mellett tovább lehet edzeni, a felnőtt csapatok így nem vesznek el időt és helyet az utánpótlástól. S ha már szóba került az utánpótlás, úgy érzem, ezen a téren rendben vagyunk, a nálunk focizó gyerekek jó helyen, jó kezekben vannak. A sporttelep fejlesztése éppúgy szolgálja az ő érdeküket, mint a piramis csúcsán lévő felnőttekét – nem tagadom, utóbbiakat nagyon szeretnénk segíteni azzal, hogy számukra is megfelelő viszonyokat teremtünk. Jelen állás szerint a koronavírus okozta helyzetben született MLSZ-döntés miatt férfi csapatunk a Budapest-bajnokság első osztályában indul, célja nem lehet más, mint hogy visszakerüljön az NB III-ba, míg női csapatunk továbbra is a legjobbak között, vagyis az NB I-ben szerepelhet.

 

Azt már eldöntöttük, hogy a felnőtt csapatok meccseire nem kérünk belépőt a következő idényben, ugyanakkor, ha lehet, egyvalamit kérnénk: a velünk szimpatizáló cégek és szurkolóink segítségét. Aki úgy gondolja, hogy támogat minket, két módon teheti meg. Az egyik – és ez a lehetőség inkább a cégeket érdekelheti –, hogy egy vagy három évre szóló szponzorációs szerződés keretében vesz egy reklámtáblát, a másik, hogy egy évre megvásárolja a saját székét az új tribünön.

 

Összesen négyszázan férnek majd el a zöld-fehérben pompázó nézőtéren, közülük kétszázan fedett lelátó alatt szoríthatnak a Kelennek - mondta Andreas van den Aker, a Kelen SC elnöke a kelensc.hu-nak.

 

A klubvezető által említett székvásárlást illeti, egy darab ülés lefoglalása 10, illetve 15 ezer forintba kerül egy idényre - utóbbi árkategória vonatkozik a fedett részre. A székfoglaló linkje itt található! 

 

- A lelátót díszíti majd egy tábla is, amelyen támogatóink lesznek feltüntetve, és persze a székeket is ellátjuk a minket ily módon segítők nevével. Mondhatni, cserében bérelt helyet, no meg kényelmet ígérhetünk, és a terveink szerint minden széktulajdonos megkapja a csapatokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat tartalmazó hírlevelet is a különböző mérkőzések előtt. Ahogyan a tavaly tavaszi menetelés idején is volt, megint azt szeretnénk, hogy zöldüljön a lelátó. Hiszem, hogy a jövőben sok győztes meccsnek lehetünk a szemtanúi - tette hozzá Andreas van den Aker. 

 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA