Sportpályázat 2024: Újbudai sportegyesületek és sportszervezetek jelentkezhetnek

Újbuda Önkormányzata pályázatot ír ki a 2024-es évre, 63 millió forintos keretösszegben, előfinanszírozással, a kerületi székhellyel rendelkező sportszervezetek, sportegyesületek számára.

A 2024-es újbudai sportpályázat célja - a hivatalos kiírás szerint - az, hogy az Önkormányzat támogatásban részesítse a kerületi székhellyel (kivételes esetben telephellyel) rendelkező sportszervezeteket, amelyek utánpótlás nevelést végeznek és/vagy egyéb, széles körben igénybe vehető szabadidős sporttevékenységet, egészségmegőrző testedzési lehetőséget biztosítanak a kerület lakossága számára, valamint Újbudán megvalósuló sporteseményt rendeznek.

 

A 63 millió forintos keretösszegű pályázat beadásának határideje 2024. február 16., péntek.

 

Támogatásra az a sportszervezet pályázhat, amely

 

- bejegyzett civil szervezetként, törvény szerint előírt formában működik

 

- saját bankszámlával rendelkezik és határidőre elszámolt a 2023. évi bármely forrásból származó újbudai önkormányzati támogatással

 

- 60 napnál régebben lejárt köztartozása nincs és adatszolgáltatási kötelezettségeinek eleget tesz

 

- nincs tartozása Újbuda Önkormányzata és Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. felé.

 

Az elektronikusan beadandó pályázatnak tartalmaznia kell a sportszervezet működésének rövid ismertetését, mely tartalmazza, hogyan felel meg az Önkormányzati céloknak, és a támogatási összeg hogyan segíti a szakmai megvalósulást, továbbá a 2024. évi szakmai célokat, és azon tevékenységeket, melyek a kerület szabadidős-, lakossági és egészségmegőrző programjait bővítik.

 

További részletek a csatolt pályázati felhívásban, de letölthető a pályázati és regisztrációs adatlap, valamint az adatkezelési tájékoztató is!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA