sIKERtorna: Ingyenes csoportos edzések hétfőnként a Bikás Parkban

Ingyenes testmozgás és edzés hétfőnként a Bikás Parkban, július 5-től, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ikerpárjának, Németh Katának és Németh Nórának a vezetésével.

Jelentkezés a Facebookon: Esemény itt!

 

Ingyenes és csoportos testmozgásra invitál mindenkit az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. július 5-től!

 

A XI. kerületi önkormányzati sport kft. munkatársai és ikerpárja, Németh Kata és Németh Nóra nyílt és eszközt nem igénylő szabadtéri edzéseket tart – július 19. kivételével – minden hétfőn a nyár folyamán, egészen augusztus 30-ig minden érdeklődőnek!

 

Első alkalommal egy neves sportoló csatlakozik a tréningekhez, Horváth Gábor kétszeres olimpiai és háromszoros világbajnok kajakos lesz a vendégünk!

 

A kicsiknek és nagyoknak is szóló, egyórás edzéseken – 500 fő alatt – védettségi igazolvány nélkül is részt lehet venni.

 

Ahogy fentebb írtuk, eszközt nem igényelnek az edzésgyakorlatok, de polifoamot vagy jógamatracot, illetve törölközőt és vizet érdemes hozniuk magukkal a résztvevőknek.

 

Találkozunk július 5-től minden hétfőn (július 19. kivételével) a Bikás Parkban, a fitneszgépek mögötti területen, ahol júliusban 20 és 21 óra között, augusztusban pedig 19 és 20 óra között mindenki ingyenes vehet részt az edzéseken!

 

Dátumok: Július 5., július 12., július 26., augusztus 2., augusztus 9., augusztus 16., augusztus 23., és augusztus 30.

 

Minden hétfőn 20:00-21:00-ig (júliusban) és 19:00-20:00-ig (augusztusban).

 

Jelentkezés a Facebookon: Esemény itt! 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA