sIKERtorna: 60 perc izzadás közel 30 fokban - családok is részt vettek az ingyenes Bikás parki edzésen

Immáron negyedik alkalommal indult el a sIKERtorna nyári sorozata a Bikás parkban - több mint 50-en választották esti mozgásként az első edzést.

Ismét ingyenes és csoportos testmozgásra invitált mindenkit az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft., illetve cégünk munkatársai, Németh Nóra és Németh Kata.

 

Az elmúlt években már háromszor megrendezett, nagy sikerű eseménysorozat június 25-én, kedden este folytatódott a Bikás parkban és még további négy alkalommal kerül megrendezésre 2024 nyarán. A foglalkozások bárki számára ingyenesen elérhetőek.

 

Rögtön az első alkalom komoly érdeklődés mellett, több mint 50 fő részvételével zajlott le. A mozogni vágyókat a közel 30 fokos meleg sem riasztotta el, kitartóan és lelkesen végezték el a Németh-testvérek által levezényelt nyílt és eszközt nem igénylő szabadtéri edzés gyakorlatait.

 

Nagy örömünkre szinte minden korosztály és mindkét nem képviseltette magát szép számban. Voltak, akik családostul érkeztek a kedd esti "izzadásra". Polifoamot (a készlet erejéig), szőlőcukrot, papírzsebkendőt és frissítőt (ásványvizet) minden résztvevőnek biztosítottunk ezúttal is az edzések ideje alatt, és az első nyári sIKERtorna végén két ajándékpóló is kisorsolásra került a résztvevők között.

 

Folytatás július 9-én, kedden 19 órától, ismét a Bikás Parkban!

 

Facebook-esemény itt!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA