Rendhagyó eseménysorozat: Másodszor találkoztak Újbuda sportvezetői

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. eddig nem látott eseménysorozatot szervezett a XI. kerület sportvezetőinek részére, akik másodszor találkoztak január 25-én a Gabányi László Sportcsarnokban.

A koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően ismét találkoztak Újbuda sportvezetői a Hauszmann Alajos utcai Gabányi László Sportcsarnokban, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. által szervezett esemény-, előadás-, illetve beszélgetés-sorozat második állomásán, január 25-én.

 

A rendszeres beszélgetések célja az egyesületek mindennapos működésének segítése, a szervezési-, és egyéb feladatok megkönnyítése, de szóba kerülnek majd a vezetői stílusok, a sportvállalkozások jogi háttere, az üzleti stratégiák, a kommunikáció és a sportegészségügy is többek között. 

 

Ezúttal Dr. Péter Ákos ügyvéd, egyetemi tanár tartott előadást, illetve beszélgetett a résztvevőkkel a sportszervezetek jogi formái, illetve a szerződések és együttműködési megállapodások (amatőr sportszerződések, hivatásos sportszerződések, szponzoráció, terembérlet) jogi háttere kapcsán. 

 

Az eseményt mintegy felvezetve az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ügyvezetője, Simon Károly köszöntötte a résztvevőket. Az ezúttal is remek hangulatú és tanulságos eszmecsere hamarosan tovább folytatódik a kerületi sport kft. szervezésében.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA