Rangos kosárlabda-tornát rendeznek a Sport11-ben

A férfi kosárlabda Hepp Kupa Final Four helyszíne a hétvégén az újbudai Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont lesz. Bár a kerületi MAFC nem jutott el végül a négyes döntőig, így is izgalmas csatákra van kilátás a Kánai úton.

Októberben rajtolt el a férfi Hepp Kupa 2020/2021-es kiírása, a hazai második és harmadik vonal kupasorozata. Az előző, a járvány miatt csonka kosárlabda-szezonban a Hepp Kupa azon kevés hazai versenysorozat közé tartozott, mely az eredetileg tervezett menetrend szerint végig tudott menni. A sorozat akkor Cegléden zárult egy négyes döntővel, és a trófeát a Budafok hódította el.

 

Idén, a némi meglepetésre a legjobb négyig jutó Újpest-Megyeri Tigrisek az NB I B Piros csoportját 18 győzelemmel és mindössze 1 vereséggel vezető Nyíregyházával, míg a BKG Príma Akadémia a TF csapatával találkozik majd az elődöntőkben.  

 

A két meccs győztese játszhatja majd az idei Hepp Kupa vasárnapi döntőjét (18:30) a Sport11-ben. A két elődöntő vesztese 15:30-kor a bronzmérkőzésen játszik majd. 

 

Valamennyi mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik meg a járványügyi korlátozások miatt. A Hepp Kupa névadója a legendás Dr. Hepp Ferenc, a hazai kosárlabdasport egykori kezdeményezője.

 

Férfi kosárlabda Hepp Kupa, négyes döntő (Sport11)

 

Az elődöntők párosításai:

 

Február 13., szombat

 

15:30: Újpest-MT - Hübner-Nyíregyháza BS

 

18:30: BKG Príma Akadémia - TF-BP

 

Helyosztók:

 

Február 14., vasárnap

 

15:30: Bronzmérkőzés

 

18:30: Döntő

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA