Ők lettek Újbuda kiváló sportolói és edzői az évben - fotók

"Újbuda kiváló sportolója" és "Újbuda kiváló edzője" elismerő címeket adott át Újbuda Önkormányzata a magyar sport napja alkalmából, a tavalyi évben nyújtott teljesítményeket dicsérve.

Az elismerést a XI. kerületben lakó vagy kerületi sportegyesületben tevékenykedő kiválóságok kaphatják. Az eseményt dr. László Imre polgármester és Bakai-Nagy Zita alpolgármester nyitották meg.

 

"Újbuda kiváló sportolója" elismerő címet kapott Kuttor-Bragmayer Zsanett triatlonista, aki kvalifikációt nyert a 2024-es párizsi Olimpiára és Németh Domonkos vitorlázó, aki 2023-ban felnőtt kategóriában világbajnoki 2. helyezést ért el, valamint felnőtt és ifjúsági Európa-bajnok lett.

 

"Újbuda kiváló edzője" elismerésben részesült Ruzsás Dávid, aki 2019 óta a Ganzair Team Újbuda Sportegyesület utánpótlás edzőjeként az egyesület legfiatalabb triatlon versenyzőinek munkájáért felel és Búr Zsolt, aki több mint 30 éve foglalkozik kerékpár versenyzéssel és 2016 óta az Újbuda Superior Racing Team vezetőedzője. (Forrás és fotók: ujbuda.hu)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA