Megújul az újbudai Sport11 a kényszerbezárás ideje alatt - fotók

A koronavírus-járvány és az országos veszélyhelyzet miatt bezárt Kánai úti létesítményben javában zajlanak a felújítási munkálatok. 

A Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont is több mint két hete bezárni kényszerült a koronavírus-járvány megfékezése érdekében és az országos veszélyhelyzet kihirdetését követően.

 

Azonban az élet, a munkálatok nem álltak meg a létesítményben - hasonlóképpen például a Nyéki Imre Uszodához -  vendégek híján sem: az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. munkatársai javában dolgoznak azon, hogy mire ismét kinyithat a központ, addigra a legoptimálisabb feltételek között fogadhassuk a látogatókat.

 

Megújul például a tanmedence környezete, ahol vakolás és festés zajlik a napokban, az élménymedencét teljesen felújítjuk, a csarnoktető javítása is folyamatban van, de további termek és helyiségek is kialakításra kerülnek.

 

Emellett az egész épületben tisztasági festések is zajlanak, felújításra kerülnek a világítótestek és berendezések, mint ahogy kollégáink természetesen a takarítást és a fertőtlenítést is folyamatosan végzik.

 

Így várjuk majd Önöket, amikor újra kinyithatunk!

 

Addig is vigyázzanak magukra, egymásra, és maradjanak otthon, amikor csak tehetik!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA