Két arany- és egy ezüstérem az újbudai taekwon-dosok mérlege

Hosszú idő után végre "igazi" versenyen vehetett részt az újbudai Zen Power Taekwon-do Klub csapat Mogyoródon, a X. Spirit Openen.

Az újbudai egyesület két első "élő" versenyes tanítványa indult a megmérettetésen, hiszen eddig mindketten "csak" online tudtak versenyezni. Mindketten nagyon szépen dolgoztak, és nem engedték, hogy a versenyhelyzet izgalma, a stressz befolyásolja a teljesítményüket.

 

A gyönyörű formagyakorlatok után Balázs Dorka aranyérmes, Horváth Panka pedig ezüstérmes lett az ifjúsági lány formagyakorlat 9-5. gup kategóriában.

 

A délutáni etapban aztán hosszú várakozást követően ismét Balázs Dorka léphetett a tatamira - már küzdelemben -, ahol magabiztosan szerezte meg az első helyet. 

 

A versenyzőknek, edzőknek és kísérőknek nagy élmény volt ismét élőben versenyezni, szurkolni, ünnepelni. A következő ITF Taekwon-do versenylehetőség októberben lesz, a "Mightyfist Eagles Cup" nevű nemzetközi versenyen, amelynek a Zen Power Taekwon-do Klub ráadásul társszervezője lesz a Sasok Sportegyesülettel együtt.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA