III. Újbuda Streetball Fesztivál: Hatalmas érdeklődés mellett, Gazdagréten rajtolt el a sorozat - galéria, eredmények

Még a korábbiaknál is nagyobb érdeklődés mellett, 18 csapat részvételével rendezte meg az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. a III. Újbuda Streetball Fesztivál első tornáját Gazdagréten.

A gyönyörű tavaszi időjárás is a kegyeibe fogadta a résztvevőket, akik nagy számban jelentkeztek a III. Újbuda Streetball Fesztivál első állomására, amelyet április 22-én rendezett meg az Újbuda Sportjáért Nonprofiut Kft., Újbuda Önkormányzata támogatásával és a Bikás Park Streetball közreműködésével.

 

A vártnál is nagyobb érdeklődés eredményeként összesen 18, 3+1 fős csapat mérettette meg magát az eseményen, amely végig magas színvonalú, élvezetes és - ami a legfontosabb - vidám perceket okozó játékot hozott.

 

És bár az esemény elsősorban a streetball és a kosárlabda szeretetéről és népszerűsítéséről szól, természetesen az eredmények is számítottak, amik alapján a gazdagréti tornán felnőtt- és senior-kategóriában is avattunk egy-egy győztest. A felnőtt kategóriában a "Whatsup" csapat végzett az élen, végig kiváló játékot nyújtva, míg a senioroknál az árulkodó nevű "Supermodels" állhatott a képzeletbeli dobogó első fokára. A büntetődobók különversenyében Immanuel Aluwah győzött, a 3 pontosoknál pedig Herczku Ádámot nem lehetett legyőzni ezen az emlékezetes szombati napon.

 

A díjakat az esemény egyik fővédnöke, Keller Zsolt önkormányzati képviselő, illetve Németh Kata főszervező, az ÚS sportszervezője adta át a helyszínen.

 

Szívből gratulálunk minden győztesnek, dobogósnak és minden résztvevőnek, akik ismét megmutatták, miért fontos és érdemes a streetballt és a kosárlabdát helyi, kerületi szinten is játszani és élvezni.

 

A III. Újbuda Streetball Fesztivál május 7-én Őrmezőn folytatódik, majd május 13-án a Bikás Parkban zárul. Részletek és jelentkezés az eredmények alatt!

 

III. Újbuda Streetball Fesztivál, Gazdagrét, eredmények:

 

 


III. Újbuda Streetball Fesztivál, a további események:

 

2. helyszín: Őrmező (1112 Budapest, Cirmos utca 4-6. - Katicabogár Játszótér)

 

Időpont: 2023.05.07.

 

Nevezési határidő: 2023.05.05., 20:00

 

Nevezni ennek a jelentkezési lapnak a kitöltésével és beküldésével lehet!

 

3. helyszín: Bikás park

 

Időpont: 2023.05.13.

 

Nevezési határidő: 2023.05.11., 20:00

 

Nevezni ennek a jelentkezési lapnak a kitöltésével és beküldésével lehet!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA