Hosszú távra keresi bérlőjét a Bikás parki kávézó

Bérbe adná az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. a kezelésében lévő Bikás parki kávézót, ennek érdekében nyilvános és tárgyalásos pályázatot hirdettünk meg.

A bérlemény főbb adatai:

  

Épület: 148.05 m²

  

Fedett és nyitott terasz: 103,93 m²

  

Az összterület nagysága: 251.98 m².

   

Az ingatlan a meglévő berendezéssel együtt kerül kiadásra, a hiányzó szükséges berendezésekről a pályázónak kell gondoskodnia.

  

A bérleti szerződés kezdete: 2022. április 01.

  

A bérleti szerződés minimális időtartama 3 év, amely további 2 évvel meghosszabbítható.

  

Az árajánlat mellé az üzleti terv csatolását is várjuk, megjelölve benne a hely arculatának terveit, a vendégek részére tervezett kínálatot, tervezett nyitva tartási időszakot. Az ajánlatban meg kell adni az ajánlattevő cég nevét, képviselője nevét és elérhetőségét, a bérlemény hasznosítására vonatkozó üzleti tervet, illetve az ajánlott bérleti díjat (Ft/hó).

  

Az ajánlatot 2022. február 25-én 13:00 óráig lehet benyújtani személyesen a 1116 Budapest, Hauszmann Alajos u. 5. szám alatt, vagy e-mailben lent megadott elérhetőségen, az alábbi feltételeket figyelembe véve: a pályázati eljárásban a 3 legelőnyösebb ajánlatot adó pályázóval kíván cégünk tárgyalni.

   

A további részletek a csatolt dokumentumban, érdeklődni az ott megadott elérhetőségeken lehet. A bérlemény előzetes időpontegyeztetést követően megtekinthető.

  

Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA