Hősök születnek szombaton a Bikás Parkban - nevezés itt

Szombaton, a Bikás Parkban kerül megrendezésre az első hivatalos „Murph Hősi Kihívása” nevet viselő közösségi crossfit/funkcionális fitneszesemény.

A Delta Throwdown Service (DTS) szervezésében létrejött Murph Hősi Kihívására kortól és nemtől függetlenül várnak mindenkit, aki szeretné magát kipróbálni, lehet szó profiról vagy amatőrről, illetve kezdőről vagy újrakezdőről, de ugyancsak lehetősége lesz nézőként is (ingyenesen) kilátogatni az eseményre.

 

A rendezvény május 29-én, a Katonai és Civil Hősök emlékünnepéhez kapcsolódva kerül lebonyolításra 10 és 15 óra között. A feladatokat a Bikás Park gyepén felállított crossfit versenyhúzódzkodó kereten és a rekortános futópályán kell majd végrehajtani.

  

Lehetőség lesz az Rx Murph hero wod mellett skálázott verziókban is teljesíteni a kihívást (Fél Murph, más felbontások stb.), illetve párban vagy 4 fős csapatokban is el lehet indulni. Ugyancsak tarthatnak majd egy női, illetve férfi elit futamot, ahol a DTS Judges hivatalos versenybírók ellenőrzése mellett a klasszikus felosztás szerint kell majd teljesíteni a Murph-öt, súlymellényben. Ide csak profik jelentkezését várják!

 

Az elit futamon kívül minden más futam közösségi futam lesz, ahol időre történik majd az indítás és időlimit lesz a befejezésre. Ezeknél a futamoknál nem lesz bíráskodás, mindenkinek a becsületére bízzák a teljesítés minőségét.

 

A jelentkezés, valamint a nézőként, kísérőként belépés is díjtalan lesz. A rendezvényre készül hivatalos póló is, melyre előrendelést a regisztrációs lapon lehet leadni.

 

Nevezés és további információk:

 

Regisztrációs lap: https://bit.ly/3xW4YTP

 

Facebook-esemény: https://bit.ly/33CEV5S

 

Instagram: https://www.instagram.com/dts_judges/

 

 

Murph Hősi Kihívása

 

Időpont: 2021. Május 29. szombat, 10:00-15:00

 

Helyszín: 1119, Budapest Bikás Park

 

 

A rendezvény támogatói és együttműködő partnerei:

 

Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft.

 

Nemzeti Funkcionális Fitneszversenyzési Sportági Szövetség

 

WildAnimals

 

Zrínyi Miklós Szabadidő- és Sportegyesület

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA