Elmarad a 2020-as "Válassz Sportot Újbudán!"

A koronavírus-járvány miatti nehéz helyzetben elmarad 2020 szeptemberében a kerület legnépszerűbb sportrendezvénye, a "Válassz Sportot Újbudán!". 

Tizedik évfordulójához ért volna 2020-ban Újbuda legnépszerűbb, évről évre látogatók ezreit vonzó sportrendezvénye, a "Válassz Sportot Újbudán!".

 

Az előző évben, években már mintegy 40 sportágat felvonultató és közel 70 egyesületi szakosztályt bemutató, nagyszabású családi esemény legfőbb célja minden egyes alkalommal az volt, hogy minden gyermek találjon rá a számára legkedvesebb sportágra, és egyúttal arra az újbudai egyesületre is, ahová örömmel járna majd edzeni.

 

2020-ban azonban a koronavírus-járvány felülírta a terveket. A javasolt járványügyi és higiéniai szabályok szinte lehetetlenné teszik azt, hogy ezúttal is a megszokott formában, az újbudai családokat, gyermekeket és a sportegyesületeket, iskolákat, és persze a látogatókat is az esemény rangjához, fontosságához méltó körülmények és érdeklődés mellett fogadhassuk a Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban.

 

Emiatt az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. úgy döntött, hogy a 2020-as rendezvényt elhalasztja.

 

Megértésüket köszönjük és reméljük, a közeljövőben a járványügyi helyzet lehetővé teszi már, hogy a "Válassz Sportot Újbudán!" eseményét a megszokott szinvonalon megtarthassuk.

 

Addig is jó sportolást és jó egészséget kívánunk mindenkinek!

 

Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA