Egy asztalhoz ültek a kerület sportvezetői - elindult az Újbudai Sportszakmai Fórum

Január 10-én szerdán került sor az Újbudai Sportszakmai Fórum első találkozójára a Gabányi László Sportcsarnokban. Az esemény szervezője és házigazdája az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. volt.

Az Újbudai Sportszakmai Fórum első találkozóján több mint 20 kerületi sportvezető vett részt, többek között olyan nagy kerületi klubokat képviselve,mint a MAFC, a BEAC, az OSC, vagy a Kelen SC.

 

A megjelent sportvezetők előadásokat hallgathattak meg, majd kérdéseiket is feltehették. Első alkalommal Bakai-Nagy Zita, Újbuda sportért felelős alpolgármestere, Simon Károly, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ügyvezetője, Kemenczei Anett, Újbuda Önkormányzatának sportügyintézője és Sós Sándor, az Újbuda Superior MTB SE vezetője) tartott előadást az egybegyűlteknek. Az önkormányzat sportosztályát Kemenczei Anett mellett Gabonyi Erika és Knapp Tibor képviselte.

 

Az Újbudai Sportszakmai Fórum rendezvénysorozata ezzel természetesen nem ért véget, 2024 közepén újra találkoznak a kerület sportvezetői, és a tervek szerint - Simon Károly felkérésére - a nagyobb egyesületek mind részletes sportszakmai beszámolót tartanak majd.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA