Decembertől újra ingyenes korcsolyapálya nyílik a Bikás parkban

December 1-től - a tervek szerint és az időjárás függvényében - február végéig minden nap 8-tól 20 óráig tart nyitva a szezonális és a kerületi lakosok számára ingyenes műjégpálya a Bikás parkban.

December 1-jén, pénteken megnyílik a Bikás parkban a szezonális műjégpálya, amelyet ezúttal is minden kerületi lakos ingyenesen használhat februárig!

 

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. által kiviteleztetett szabadtéri, 38x20 méteres pályát a tervek szerint február végéig használhatják majd a korcsolyázni vágyók (amennyiben az időjárás is engedi). Nyitvatartás minden nap 8 és 20 óra között.

 

A kerületi lakosoknak (ideiglenes lakcímmel is) a jégpálya használata ingyenes (ennek igazolásához lakcímkártya szükséges), mint ahogy a XI. kerület iskolásai, óvodásai részére is, amennyiben csoportosan érkeznek! Az óvodák és iskolák jelentkezés után használhatják a pályát december 3-tól A jelentkezés kötelező, ezen a címen: szamos.marcell@sport.ujbuda.hu

 

Használati díj és korcsolyabérlés

 

A XI. kerületen KÍVÜLI lakosoknak a használati díj 2000 forint (a felnőtteknek), illetve 1000 forint (a gyermekeknek).

 

A korcsolyabérlés kerületi lakosoknak (ideiglenes lakcímmel is) 1000 Ft/korcsolyapár, a kerületi iskolai és óvodai csoportoknak 500 Ft/ korcsolyapár. A kerületen kívüli kiskorúnak 1000 Ft/ korcsolyapár, a felnőtteknek pedig szintén 1000 Ft/ korcsolyapár. A pályánál egyszerre 150 korcsolyapár bérlésére van lehetőség.

 

Mindenkit szeretettel várunk a Bikás parki műjégpályán!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA