Családi napot tartott az OSC

A fárasztó és összességében sikeres idény zárásaként családi napot tartott az A-Híd OSC-Újbuda csapata a Nyéki Imre Uszodában.

A bajnoki ezüstérmes és Eurokupa-elődöntős A-Híd OSC-Újbuda családi napján, illetve évzáróján a játék és a jó beszélgetések mellett természetesen a vízilabda, a sport, a víz volt a főszereplő, de éhesen sem maradt senki, hiszen valódi gulyáságyúban készült a legfinomabb fogás.

 

Az igen eredményes szezont zárt felnőttcsapat játékosai mellett az utánpótláskorúak is családjaikkal együtt zárhatták le a nyári napsütésben, a Nyéki Imre Uszoda szabadtéri medencéjének partján a fáradtságos munkával, sok-sok edzéssel és mérkőzéssel eltelt idényt.

 

A kötetlen hangulatú eseményen Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere és Kocsis Sándor, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ügyvezetője - két egykori vízilabdázó - is tiszteletét tette, együtt értékelve a résztvevőkkel a mögöttünk álló hónapokat. 

 

Az OB I-es gárda tagjai  az augusztusi edzőtábor kezdetéig sem csak pihennek, hiszen a fizikai erőnlét megtartása, fejlesztése is ott van a nyári programban, miközben az újbudai keret válogatott játékosai két fontos világversenyre (a Világliga belgrádi, kedden kezdődött szuperdöntőjére és a júliusi világbajnokságra) is készülhettek / készülhetnek.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA