Célkeresztben az üzleti stratégia és a TAO - újabb állomásához ért Újbuda sportvezetőinek találkozó-sorozata

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. eddig nem látott eseménysorozatot szervezett a XI. kerület sportvezetőinek részére, akik harmadszor találkoztak február 23-án a Gabányi László Sportcsarnokban.

Újbuda sportvezetői ezúttal is a Hauszmann Alajos utcai Gabányi László Sportcsarnok egyik különtermében találkoztak, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. által szervezett esemény-, előadás-, oktatás-, illetve beszélgetés-sorozat harmadik állomásán.

 

A téma ezúttal az üzleti stratégia, az üzleti terv készítése, valamint a TAO-pályázatok voltak - ennek kapcsán Dr. Gősi Zsuzsanna könyvelő, egyetemi tanár, az ELTE habilitált egyetemi docense tartott előadást, majd a megjelent klubvezetők kérdéseire is válaszolt.

 

Az ezúttal is sok interakciót generáló eseménysorozat hamarosan tovább folytatódik a kerületi sport kft. szervezésében. A rendszeres beszélgetések célja az egyesületek mindennapos működésének segítése, a szervezési-, és egyéb feladatok megkönnyítése, de szóba kerülnek a vezetői stílusok, a sportvállalkozások jogi háttere, a kommunikáció és a sportegészségügy is többek között.

Címkék: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA