Az esővel és sárral is megküzdöttek Újbudán a legjobb terepbringások - fotók

Remek hangulatban zajlott le az újbudai Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont melletti pályán a Cyclo-Cross Challenge Merida Kupa zárófutama.

December 10-én rendezték meg a négy futamból álló Cyclo-Cross Challenge utolsó fordulóját a Kánai úti Sport11 szomszédságában. Az újbudai sportközpont közelsége jól is jött a versenyzőknek, hiszen volt hol melegedniük és beszélgetniük a sárral, a hideggel és persze a pálya kihívásaival is nagyot küzdő bringásoknak. Akikre itt várt a tombolasorsolás és az eredményhirdetés is.

 

A Cyclo-Cross Challenge sorozat versenyeit családbarát szemléletben szervezik, rengeteg a kisgyerek a versenyeken, nem véletlenül, hiszen a szervező újbudai Superior Racing Team egyik fő profilja az utánpótlás-nevelés és a kerékpársport megszerettetése a gyerekekkel. A gyerek futamok után a felnőtt verseny alatt a kicsik nagy örömére a Mikulás is ellátogatott a versenyre - írja beszámolójában a Bikemag.

 

A sok szempontból az ország egyik - ha nem a - legjobb helyszínének számító és sokféle tereptípust (aszfalt, térkő, kavicsos út, csúszós sár) felvonultató újbudai pálya végül egy nehéz, izgalmas és komoly technikai tudást is igénylő versenynek adott otthont.

 

Az egyes kategóriák győztesei és eredménysora itt található!

 

Az alábbiakban Bak Ferenc (facebook.com/ferenc.bak.96) kiváló fotóiból válogatunk. A teljes galéria itt megtekinthető!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA