A Nyéki Imre Uszodában már külső munkálatokkal is készülnek a nyárra - fotók

Az újbudai Nyéki Imre Uszodában a külső és belső munkálatok, illetve karbantartások, valamint a kert rendezése is javában zajlik. 

Mint ismeretes, a koronavírus-járvány megfékezése érdekében és az országos veszélyhelyzet kihirdetését követően az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. gondozásában lévő létesítmények, így a Nyéki Imre Uszoda is bezárta kapuit még március 16-án.

 

Kollégáink azonban azóta is javában takarítanak, fertőtlenítenek, illetve karbantartásokat és fejlesztéseket végeznek, hogy majd a lehető legkedvezőbb és legtisztább körülmények fogadhassanak minden látogatót.

 

Az igazi tavaszi időjárás beköszöntével az uszodában a napokban elkezdődtek a külső munkálatok is, pontosabban minden olyan tevékenység, amelyet a létestmény dolgozói a biztonságos és a járványügyi előírásoknak is megfelelő munkavégzés keretein belül el tudnak végezni. Festések, a medencék és egyéb eszközök takarítása és fertőtlenítése, kerti munkák, kisebb javítások, javarészt olyan munkálatok, amelyek komolyabb költségek nélkül is megoldhatóak.

 

Eközben a belső tanmedencénél a teljes világítás kicserélésre került, illetve a nagymedencénél is megtörtént a led lámpák szükséges cseréje, így ezekre a munkálatokra sem kell már a remélt újranyitás előtt külön időt szánniuk munkatársainknak.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA