A legsportosabb szépkorúaknak: Jön az Újbuda Hatpróba 60 felett!

A legsportosabb, mindenki számára példaképként szolgáló szépkorúak 2023. november 6. és 10. között hat sportágban mérhetik össze tudásukat, illetve erőnlétüket a Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontnál.

Az elmúlt évek sikerrel zajló sorozata, a "Válassz Sportot Újbudán 60 felett!" után ezúttal az "Újbuda Hatpróba 60 felett" rendezvénnyel igyekszik megszólítani az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. (ÚS) a korosztályt, hogy minden olyan szépkorú kerületi lakos megmutathassa magát, aki kedvet érez a mozgáshoz, a versenyzéshez.

 

Ebben az évben, november 6. és 10. között összesen hat sportágban, petanque-ban, teniszben, úszásban, asztaliteniszben, sakkban és (gyors)gyaloglásban mérhetik össze tudásukat a jelentkezők a Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontnál, ismét tanúbizonyságot adva arról, hogy a kor nem számít, ha a mozgás, a sport szeretetéről van szó.

 

A jelentkezés menete

 

A versenyen indulás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

KIk jelentkezhettek?

 

Azok az igazoltan újbudai lakcímmel, vagy legalább öt éve újbudai tartózkodási hellyel rendelkező 60 év feletti személyek, akik a nevezési határidőig leadták nevezési lapjukat, mellyel egyben igazolták, hogy a részvételi feltételeket elfogadják.

 

Az "Újbuda Hatpróba 60 felett" idei versenyének regisztrációs határideje november 3. (péntek), 12:00.
 
 
Kapcsolat: Németh Kata, sportszervező - nemeth.kata@sport.ujbuda.hu
 
A rendezvénysorozat november 6-án, hétfőn rajtol el a petanque-versennyel, a Kánai úti Sport11-nél, majd kedden a tenisz, szerdán az úszás, csütörtökön az asztalitenisz, végül pénteken a sakkverseny és az esemény záróakkordja, a (gyors)gyaloglás futamai következnek a Sport11 melletti Kána-tó körül.
 
A helyezettek értékes ajándékokban részesülnek.
 

Felelősségvállalás

 

A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online regisztrációval minden induló elfogadja a szervezők szabályait, és betartja a benne foglaltakat. Ezzel a versenyzők elismerik, hogy saját felelősségre indulnak a versenyen, és egészségi állapotuk megfelel a versenyen való részvétel feltételének.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA